KeLBaYKuŞ Forum

Geri git   KeLBaYKuŞ Forum > Genel Başlıklar > Tartışma


Tartışma - Bir çok konu hakkında burada tartışabilirsiniz


Cevapla
 
Seçenekler
  #1 (permalink)  
Alt 24.02.08, 16:07
karabey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kovuldu!
 
Kaydolma: 28.08.07
- 34
Mesajlar: 1.177
Teşekkürler: 0
Üyeye 82 kez teşekkür edildi
Standart Türkiye Ağir Kanser Hastasi….

TÜRKİYE AĞIR KANSER HASTASI….



TÜRKİYE AĞIR KANSER HASTASI….

Kanser vücudun kendi sistemi içerisinde yarattığı bir hastalıktır. Vücudun bağışıklık sistemi dışarıdan gelebilecek tehditlere karşı hazırlıklıdır ama söz konusu sinsice kendi içerisinde kötüleşen ve kontrolsüzce çoğalan hücrelere gelince ne yazık ki aynı direnci gösteremez ve eğer teşhiste geç kalınmışsa tamamen çöker. “Bizden” dediği hücreler ihanet etmişlerdir vücuda!

Bugün Türkiye kanserli bir ülkedir. Biz düşmanı hep dışarıdan bekledik, “ayak basarlarsa topraklarımıza yine dökeriz suya” diyerek…

Tüm dikkatimizi dışarıdan gelebilecek bir tehdide vermişken içimizde kötüleşen ve gittikçe yayılan hain hücrelerin farkına varamadık. Ara sıra rahatsızlık verdiklerinde de “mühim bir şey değil” diye geçiştirdik. İyi bakamadık ülkemize…

Hepimiz sorumluyuz bu hastalıktan ama en çok bu vücudun beyni olan sosyal kesim; aydınlar, düşünürler, büyük kapital sahipleri, medyalar, iktidarlar,muhalefetler… Gözlerini farklı ihtiraslar bürümüş bu beyin takımları hedeflerine koşarlarken hoyratça kullandılar bu vücudu. Kanayan yaraları iyileştirmeden sarıp sarmaladılar, kangrene dönüştürdüler… çatlayıp yarılmış ayaklar bir traktör, nasır tutmuş eller bir kalem istediler… çok gördüler! “sen sadece benim söylediğim yöne koş” dedi beyin vücuda…ve o beyin yetiştirdi bu vücudun içindeki milyonlarca hastalıklı, hain hücreyi!

Şimdi o vücut tökezliyor….düşersek hep beraber düşeceğiz. Bağlanırsak “dış destekli yaşam ünitesine” bir daha kurtulamayacağız.

Şimdi gün yürekteki hücrelerin günü… çünkü bu ülkenin yüreğine, bu ülkenin gerçek sahiplerine yani “gerçek” Atatürk çocuklarına hala ulaşamadı kanserli hücreler. Ne kadar kirli kanla dolsa da temiz kan pompalamaya devam etti bu yürek…edecek de!!! Artık vücudun beyni değil, kalbi dinleme zamanıdır. Hala zamanımız varken….
Alıntı ile Cevapla
Sponsor
  #2 (permalink)  
Alt 24.02.08, 20:20
f.t.m - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
=))
 
Kaydolma: 14.07.07
Kadın - 31
Mesajlar: 3.170
Teşekkürler: 89
Üyeye 131 kez teşekkür edildi
Standart

güzl br metnmiş sağl....
Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Seçenekler




© 2013 KeLBaYKuŞ Forum | AtEsH
Telif Hakları vBulletin v3.8.4 - ©2000-2024 - Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0'e Aittir.
Açılış Tarihi: 29.08.2006