KeLBaYKuŞ Forum

Geri git   KeLBaYKuŞ Forum > Genel Başlıklar > Tartışma


Tartışma - Bir çok konu hakkında burada tartışabilirsiniz


Cevapla
 
Seçenekler
  #1 (permalink)  
Alt 11.02.08, 18:06
karabey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kovuldu!
 
Kaydolma: 28.08.07
- 34
Mesajlar: 1.177
Teşekkürler: 0
Üyeye 82 kez teşekkür edildi
Yeni yaptıklarınız yanınıza kalır mı?

UyarıGörmek için lütfen buradan üye olunuz.

Bu kadar savaş neden?

Ne için petrol için mi? yada daha fazla silah satabilmek için mi?

Amaç para kazanmak mı? Peki bu dünyada barış olmazsa ne yapacaklar parayı? nerde yaşayacaklar? Nerde yemek yiyecekler çocuklarımız? Nerde yaşayacak? Bir insan bunları yok ettiğini nasıl düşünemez? Unutmasınlar ki hepimiz öleceğiz ve bence ömrümüzü dünyada iyi şeyler yaparak geçirmeliyiz.

Çocuklarımıza yaşanacak bir dünya bırakmalıyız. Onlara acı çektirmeye ne hakkımız var? Bunun insan öldürmekten ne farkı var?

Ha bir çok kişinin ölümünü emretmişsin ha sen öldürmüşsün ne farkı var tarih sizi affetmeyecek ve gelecekte sizlere katil diyecekler ,demeseler de iyi şeyler demeyecekler.Çünkü bu dünyada ne ektiyseniz onu biçersiniz ve asla başkalarının ardına saklanıp başkasına suç atmaya kalkmayın!

Yaptıklarınız için şunu unutmayın siz öleceksiniz sonra bu dünya çocuklarınıza ve torunlarınıza kalacak.Savaş olan bir dünyada mutsuz olacaklar ve belki de okuyamayacaklar belki sokağa çıkamayacaklar.Belki nükleer savaş çıkacak sizin başlattığınız savaşlar yüzünden belki hiç doğmayacaklar.Belki dünyayı insanlar yok edecek ve bu hep sizin çıkardığınız savaşlar yüzünden.

Ben sizi affetmeyeceğim insanlık sizi affetmeyecek!

Eğer dünyada tek insan kalırsa umarım beni duyuyorsunuzdur gereksiz yere savaş çıkaran ve savaşa sebep olacak işleri bilerek yapanlar insanlarımızı birbirine kırdıranlar, saçma sapan düşünmeden yapılmış kanunlarla ha sizin yüzünüzden ölmüş ha siz öldürmüşsünüz farkı yok katil sizsiniz!!!
Alıntı ile Cevapla
Sponsor
Cevapla






© 2013 KeLBaYKuŞ Forum | AtEsH
Telif Hakları vBulletin v3.8.4 - ©2000-2024 - Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0'e Aittir.
Açılış Tarihi: 29.08.2006