KeLBaYKuŞ Forum

Geri git   KeLBaYKuŞ Forum > Spor > Futbol > Beşiktaş


Beşiktaş


Cevapla
 
Seçenekler
  #1 (permalink)  
Alt 19.09.07, 23:43
ZipMaker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
İlk KeLBaYKuŞ!
 
Kaydolma: 28.08.06
Erkek
Mesajlar: 12.101
Teşekkürler: 516
Üyeye 12.628 kez teşekkür edildi
Standart Fransa bize yaramadı: 2-0

Avrupa Şampiyonlar Ligi'ndeki temsilcilerimizden Beşiktaş, deplasmanda oynadığı Marsilya maçından 2-0 yenik ayrıldı. Karşılaşmanın 75 dakikasını golsüz beraberlikle sürdüren Beşiktaş, ilk yarıda Serdar Kurtuluş ve Ricardinho'nun sakatlıklarından dolayı 2 erken ve zorunlu değişiklik yapmak zorunda kaldı.

İkinci yarıya Fransa'dan en azından 1 puan koparmak amacıyla başlayan siyah beyazlılar, 76. dakikada Rodriguez'in golüne engel olamadı. Bu dakikadan sonra beraberlik için bastıran Beşiktaş'ın, 90'da Djibril Cisse'nin golü ile umutları tükendi.

Beşiktaş'ın da yer aldığı A Grubu'nun bir diğer karşılaşmasında ise, Liverpool deplasmanda Porto ile 1-1 berabere kaldı.

MAÇTAN DAKİKALAR (İLK YARI)
11. dakikada Nasri'nin ceza sahası sol çaprazından kullandığı serbest vuruşta, ceza sahası içinde oluşan karambolde Cisse'nin vuruşunda savunmaya da çarpan topu kaleci Hakan kontrol etti.
27. dakikada sağ kanattan çizgiye kadar inen Ziani'nin ortasına ceza sahasında iyi yükselen Niang'ın kafa vuruşunda, top üstten auta çıktı.
38. dakikada Ricardinho'nun ceza sahası sağ çaprazından sert şutunda top üstten auta çıktı.

MAÇTAN DAKİKALAR (İKİNCİ YARI)
52. dakikada Tello'dan topu kurtaran Ziani, ceza alanında rakibini geçer geçmez sağ çaprazdan sert vurdu, kaleci Hakan meşin yuvarlağı son anda kornere çeldi.
55. dakikada bu sefer Niang sol çaprazda iki Beşiktaşlı oyuncudan topu kurtarır kurtarmaz sert vurdu, ancak meşin yuvarlak üstten auta gitti.
76. dakikada Nasri'nin sağdan kullandığı korner atışında kaleci Hakan'ın müdahale edemediği top direğe çarparak oyun alanına döndü. Dönen topu altıpasın hemen önünde yakalayan Rodriguez'in bekletmeden vuruşunda, meşin yuvarlak filelere gitti: 1-0.
86. dakikada Tello'nun soldan ortasında ceza alanı içinde sağ çaprazda topla buluşan Serdar Özkan'ın yerden şutunda, meşin yuvarlak yandan farklı bir şekilde auta gitti.
90. dakikada orta sahadan gelen topu Diatta'dan önce kontrol eden Cisse, meşin yuvarlağı, bir süre sürdükten sonra kaleci Hakan ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda yerden bir vuruşla filelere gönderdi ve farkı 2'ye çıkardı: 2-0.
Beşiktaş, karşılaşmayı da 2-0 kaybetti.

Stat: Veledrome
Hakemler: Matteo Simone Trefoloni, Cristiano Copelli, Stefano Papi (İtalya)
Olmpique Marsilya: Mendanda, Bonnart, Rodriguez, Faty, Taiwo, Nasri (Dk. 88 M'Bami), Cana, Zenden (Dk. 76 Valbuena), Ziani, Niang (Dk. 86 Gragnic), Cisse
Beşiktaş: Hakan, Serdar Kurtuluş (Dk. 25 İbrahim Kaş), Diatta, İbrahim Toraman, İbrahim Üzülmez, Serdar Özkan, Cisse, Ricardinho (Dk. 44 Koray), Tello, Delgado (Dk. 75 Higuen), Bobo
Goller: Dk. 76 Rodriguez, Dk. 90 Cisse (Olympique Marsilya)
Sarı kartlar: Dk. 45 Faty, Dk. 46 Rodriguez, Dk. 66 Cisse, Dk. 81 Valbuena, Dk. 88 Nasri (Olympique Marsilya), Dk. 50 İbrahim Kaş, Dk. 63 Koray (Beşiktaş)
Alıntı ile Cevapla
Sponsor
Cevapla


Seçenekler




© 2013 KeLBaYKuŞ Forum | AtEsH
Telif Hakları vBulletin v3.8.4 - ©2000-2024 - Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0'e Aittir.
Açılış Tarihi: 29.08.2006