KeLBaYKuŞ Forum

Geri git   KeLBaYKuŞ Forum > Spor > Futbol


Futbol - Tüm takım taraftarları burada rahatça konuşabilirsiniz


Cevapla
 
Seçenekler
  #1 (permalink)  
Alt 12.08.07, 23:34
KuTy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
V.I.P.
 
Kaydolma: 03.09.06
Erkek
Mesajlar: 2.442
Teşekkürler: 18
Üyeye 29 kez teşekkür edildi
Alarm! Trabzonspor-Sivasspor maçı tatil edildi

Turkcell Süper Lig'in 1. hafta karşılaşmasında Trabzonspor-Sivasspor maçının 90+2. dakikasında Trabzonsporlu Ayman'ın Sivassporlu Balili'ye sert girmesinin ardından saha bir anda karıştı. Trabzonsporlu ve Sivassporlu oyuncuların tartışması devam
UyarıGörmek için lütfen buradan üye olunuz.
ederken, Trabzonsporlu bir taraftarın sahaya inip Sivassporlu futbolculara saldırmasıyla tansiyon bir anda arttı. Olaylar devam ederken hakemler ve iki takım futbolcuları soyunma odalarına gitti. Yaklaşık yarım saat sonra yapılan açıklamaya göre maç tatil edildi. Kararı Futbol Federasyonu verecek.

90.dakikada Trabzonspor'da Ayman, Sivassporlu Balili'ye faul yaptı. Bu faulun ardından iki takım oyuncuları arasında gerginlik yaşandı. Faul atışı kullanılması sırasında iki takımın futbolcuları arasındaki tartışma yeniden alevlendi. Bu sırada tribünlerden atlayan bir taraftar sahaya girerek Sivassporlu oyunculara saldırdı.
Olayın ardından bir grup taraftar daha sahaya girerek Sivassporlu oyuncuların üzerlerine doğru koştular ve saha içinde kısa bir süre arbede yaşandı.
Kavga güvenlik güçleri tarafından kısa sürede etkisiz hale getirilirken, karşılaşmanın hakemi Bülent Demirlek yardımcılarıyla birlikte soyunma odasına gitti. Demirlek'in ardından önce Sivasspor, daha sonra da Trabsonsporlu futbolcular soyunma odasına gitti.
Hakem Bülent Demirlek, soyunma odasında Trabzonspor Kulübü Başkanı Nuri Albayrak ve Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Odyakmaz'ı odasına çağırdı. Trabzon Valisi Nuri Okutan'ın da yer aldığı toplantının ardından hakem Demirlek, yaklaşık 45 dakika duran maçı tatil etti. Karşılaşma ile ilgili son kararı Futbol Federasyonu verecek.
Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Odyakmaz, kararla ilgili olarak, “Böyle olsun istemezdik. Trabzonspor ile aramızın bozulmasına kimsenin gücü yetmez. Ama böyle oldu. Hayırlısı olsun” dedi.
BÜLENT UYGUN: FUTBOL ADINA GÜZEL ŞEYLER OLMADI
Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Trabzonspor taraftarlarının 80. dakikaya kadar kendilerini alkışladığını söyledi. Karşılaşmada çıkan olaylar nedeniyle hakem Bülent Demirlek'in soyunma odasına gitmesinin ardından mücadeleye verilen arada, yayıncı kuruluş Lig Tv'ye açıklama yapan teknik direktör Bülent Uygun, futbol adına güzel şeyler yaşanmadığını belirterek, “80. dakikaya kadar Trabzonsporlu taraftarlar bizi alkışladı. Ancak Ayman'ın attığı dirseği hakem Bülent Demirlek görmedi. Sarı kart vermesi gerekiyordu. Sonra sol taraftan geliştirdiğimiz bir atakta çift ayakla faul yaptı. Bu kez taraftarlar müdahale edince olaylar karıştı” diye konuştu.
Sivassporlu futbolcular Mehmet Yıldız, Musa Aydın ve Muhammed'in çıkan arbedede darbe aldığını ifade eden Uygun, “Bunlar bizim adımıza hoş şeyler değil. Trabzonspor taraftarının Türkiye'deki centilmenliğin Karadeniz'den başladığını herkese göstermesi gerekiyor” dedi.
Maçtan dakikalar...
Trabzonspor ile Sivasspor, bugünkü maçla birlikte ligde 5. kez karşı karşıya geliyor. Trabzonspor'un 40. yıl kutlamaları dolayısıyla tribünler dolu.
Ve maça Trabzonspor başladı...
İlk atak ev sahibi ekipten geldi. Henüz 1. dakikada Gökdeniz'in ceza sahasına yerden gönderdiği topta Umut vurdu ama top yandan dışarıya gitti.
Trabzonspor oyuna hızlı başladı. 2. dakikada yine Gökdeniz'in pasında, Yattara ayağının içiyle vurdu ve top yine direğin yanından dışarıya çıktı.
Karşılaşmada ilk dakikalar olmasına rağmen tempo çok yüksek.
Karşılaşmada 10. dakikayı geride bıraktık ve Trabzonspor Gökdeniz'le sağ kanattan etkili geliyor.
Sivasspor 15. dakikada hızlı çıktı. Musa ceza sahasına yerden uzun bir pas verdi ama Mehmet Yıldız topla buluşamadı.
Maçın 20. dakikasını geride bırakıyoruz ve ilk dakikalardaki Trabzonspor ataklarını kesmiş durumda konuk ekip Sivasspor.
25. dakikada Hüseyin Cimşir, Yasir'e yaptığı hareketten dolayı sarı kart gördü.
Trabzonspor 27. dakikada Ceyhun'la sol kanattan etkili olmaya çalıştı. İlhan'ı geçen Ceyhun, Umut'u topla buluşturmak istedi ama kaleci Petkoviç ayaklarının dibinden topu aldı.
32. dakikada Umut'un yerde kaldığı pozisyonda Trabzonspor bir serbest atış kazandı. Topun başına gelen Yattara sert vurdu ama top barajdan döndü.
Trabzonspor'da Ceyhun, Sivasspor'da Mohammed sarı kart gördü. Hakemin önünde birbirleriyle tartışan oyuncuları önce uyaran hakem Bülent Demirlek, tartışma devam edince iki oyuncuya da sarı kart gösterdi. Karşılaşmada yarım saat geride kaldı ve oyun da sertlik arttı.
Oyunda ki sarı kartlar artmaya başladı. 37. dakikada rakip sahada yerde kalan Yattara, hakem faul vermeyince itirazda bulundu ve sarı kartı gördü.
Sedat'ın 40. dakikada Ceyhun'a yaptığı harekette serbest vuruş kazanan Bordo-Mavili ekip topu istediği gibi kullanamadı. Ceza sahası içine yapılan ortada Sivasspor defansı topu taca attı.
42. dakikadayız ve Sivasspor'un korner atışında topun dışarıdan içeriye düştüğünü belirten Demirlek, topu Trabzonspor'a verdi.
Gurbanov, Hüseyin Cimşir'e yaptığı hareketten dolayı 44. dakikada sarı kart gördü.
Karşılaşmada 1 dakika kaybolan zaman işaret edildi.
İlk yarı sonucu: Trabzonspor 0-0 Sivasspor...
Karşılaşmanın ikinci yarısı başladı.
Maçın başında olduğu gibi ikinci yarının başında da Trabzonspor'un baskısı var. 47. dakikada Ceyhun'un köşe vuruşunda şansını deneyen Erdinç, topu kale direğinin üstünden dışarı yolladı.
Sivasspor'da Yasir 57. dakikada Ceyhun'a yaptığı hareketten dolayı sarı kart gördü.
58. dakikada Yattara'nın sağ kanattan ortasında topla buluşan Celaleddin'in vuruşunda top Sivassporlu oyunculara çarparak kornere çıktı. Köşe vuruşunda kaleci Petkoviç başarılı.
60. dakikada kendi yarı sahasından hızla çıkarken Mehmet Yıldız'ı çekerek düşüren Celaleddin sarı kart gördü. Aynı dakika içinde oyundan çıkan İlhan'ın yerine Balili oyuna girdi.
Trabzonspor'da da oyuncu değişikliği var. 62. dakikada Yattara yerini Ersen Martin'e bırakıyor.
Balili oyuna hızlı başladı. 65. dakikada Trabzonspor ceza sahasının hemen dışında yatarak topu kapan Balili hemen döndü ve kalaye vurdu. Top az farkla kale direğinin hemen yanından dışarıya çıktı.
Hüseyin Avni Aker Stadı'ndaki karşılaşmada 70. dakikayı geride bıraktık ve golsüz eşitlik devam ediyor.
Trabzonspor'da oyuncu değişikliği. Umut yerini 71. dakikada Ömer Rıza'ya bırakıyor.
Balili, Trabzonspor defansına zor anlar yaşatıyor. 72. dakikada sol kanatta topla buluşan Balili direkt topu kaleye gönderdi ama top az farkla üstten dışarıya gitti.
73. dakikada Ersen Martin'in pasında topla buluşan Gökdeniz harika bir vole vurdu fakat top kalenin hemen yanından auta çıktı.
Trabzonspor'da 74. dakikada oyuncu değişikliği. Sedat çıktı yerine Ayman oyunda.
Trabzonspor'da bir oyuncu değişikliği daha oluyor. Azeri oyuncu Gurbanov'un yerine 78. dakikada Abdurrahman oyunda.
80. dakikada maçın en net pozisyonlarından birinde Sivasspor istedği golü bulamadı. Mehmet Yıldız'ın ara pasında Tolga'yla karşı karşıya kalan Musa'nın vuruşunda top kale direğinin hemen yanından dışarıya çıktı.
Maçta son 5 dakikaya girilirken Trabzonsporlu taraftarlar Sivasspor'u alkışlıyor.
Ve gooooll.. 85. dakika ve gol Ersen Martin. Trabzonspor 1-0 Sivasspor... 64. dakikada Yattara'nın yerine oyuna giren Ersen, Ayman'ın pasında penaltı noktasına yakın bir yerde topla buluştu ve dönerek vuruşunda top Petkoviç'in hemen sağından ağlarla buluştu.
Maçta 89. dakika içerisinde girdik. Sivasspor, Yasir'le gole çok yaklaştı. Ceza sahası dışından harika vurdu aynı güzellikte kurtardı Tolga.
Sivasspor gole bir kez daha çok yaklaştı. Mehmet Yıldız'ın vuruşunda Jabi'den seken top Trabzonspor üst direğine çarptı ve geri döndü. Pazisyonun devamında Trabzonsporlu futbolcular topu uzaklaştırdı.
2 dakika kaybolan zaman oynanacak.
Bu dakikalarda saha karıştı. Balili'ye yapılan faulden sonra birbirlerine giren Musa ve Ayman sarı kart gördü.
Sahaya 92. dakikada taraftarlar giriyor ve saha içi bir anda karışıyor.
Hakemler ve iki takım oyuncuları soyunma odalarına gidiyorlar. Taraftarlar hala saha içerisinde.
Ve hakemlerden beklenen açıklama geliyor. Bülent Demirlek maçı tatil ediyor
Alıntı ile Cevapla
Sponsor
  #2 (permalink)  
Alt 27.02.09, 17:53
Mert_061 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Yavru Baykuş
 
Kaydolma: 27.02.09
Erkek
Mesajlar: 1
Teşekkürler: 0
Üyeye 0 kez teşekkür edildi
Standart Cevap: Trabzonspor-Sivasspor maçı tatil edildi

Onlarin aĞzina has ettİ o adam
Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Konuya Ait Popüler Kelimeler
trabzonspor sivasspor kavga trabzonspor sivasspor olay siivas trabzon macinda trabzon seyiirciisii kavga viideosudeosudeosudeosudeosu trabzonspor sivasspor olaylar





© 2013 KeLBaYKuŞ Forum | AtEsH
Telif Hakları vBulletin v3.8.4 - ©2000-2024 - Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0'e Aittir.
Açılış Tarihi: 29.08.2006