KeLBaYKuŞ Forum

Geri git   KeLBaYKuŞ Forum > Spor > Futbol


Futbol - Tüm takım taraftarları burada rahatça konuşabilirsiniz


Cevapla
 
Seçenekler
  #1 (permalink)  
Alt 24.04.07, 10:52
crazydevil48 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Acemi Baykuş
 
Kaydolma: 05.03.07
- 32
Mesajlar: 102
Teşekkürler: 0
Üyeye 0 kez teşekkür edildi
Yeni Efsane savaşacak

Efsane savaşacak
UyarıGörmek için lütfen buradan üye olunuz.

Dünya ve Arjantin futbolunun efsane ismi Diego Armando Maradona cumartesi günü yaklaşık iki haftadır tedavi gördüğü los Arcos hastanesinden alınarak, nakledildiği Avril Psikiyatri kliniğinde en az iki hafta ailesi dahil hiç kimseyle görüşemeyecek.

Diego Armando Maradona, yatırıldığı psikiyatri kliniğinde 2 haftası ziyaretçisiz olmak üzere iki ay boyunca alkol bağımlığından kurtulmak için mücadele edecek.

Daha önce defalarca tedavi gördüğü Küba'daki Pradera Kliniğine yatmaktan son anda vazgeçen Maradona, kendi rızasıyla Buenos Aires'de Avril kliniğine yatmayı kabul etmişti. Odasına sadece bir televizyon konulmasını talep eden eski futbolcu, diğer hastalara saygı çerçevesinde kendisi için özel hiçbirşey yapılmamasını istedi.

Maradona'nın özel doktoru Alfred Cahe bugün La Nacion Gazetesi'ne Maradona'nın ilk kez alkol bağımlılığından kurtulmak için tedaviyi kabul ettiğini bu yüzden iyileşmesi yönünde umudunun arttığını söyledi.

"Diego çok iyi ve uyumlu. Hepatiti iyileşti ama bir damla bile alkol almasına izin yok. Çünkü aksi durumda durumu eskisinden çok daha kötüye gidebilir" diyen Cahe "Diego her zaman ölümle oyun oynadı. Fakat ben iyimserim ve çok yakında iyileşeceğine inananıyorum"sözleriyle de Maradona'ya olan güvenini ortaya koydu.
Alıntı ile Cevapla
Sponsor
Cevapla






© 2013 KeLBaYKuŞ Forum | AtEsH
Telif Hakları vBulletin v3.8.4 - ©2000-2024 - Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0'e Aittir.
Açılış Tarihi: 29.08.2006