KeLBaYKuŞ Forum

Geri git   KeLBaYKuŞ Forum > Spor > Futbol > Beşiktaş


Beşiktaş


Cevapla
 
Seçenekler
  #1 (permalink)  
Alt 24.04.07, 10:46
crazydevil48 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Acemi Baykuş
 
Kaydolma: 05.03.07
- 32
Mesajlar: 102
Teşekkürler: 0
Üyeye 0 kez teşekkür edildi
Yeni "İki kupayı da istiyorum"

"İki kupayı da istiyorum"
UyarıGörmek için lütfen buradan üye olunuz.

Tesislere baskın yapıp futbolcularla konuşan Yıldırım Demirören çok net konuştu

Beşiktaş'ta Fenerbahçe derbisi öncesi sıkıyönetim ilan edilirken, başkan Yıldırım Demirören, dün Nevzat Demir Tesisleri’ne baskın yaparak, teknik heyet ve futbolcularla bir araya geldi. Futbol şube sorumlusu Celal Kolot ile birlikte kritik haftalar öncesi takıma moral aşılayan Demirören, teknik direktör Jean Tigana’ya, "Bu saatten sonra hata yapma riskimiz yok. Kredimizi tükettik. Önce kupada Fenerbahçe’yi eleyip, finale adımızı yazdıralım. Ligde de yolumuza kayıpsız devam ederek, mutlu sona ulaşalım. İki kupayı da istiyorum" dedi. Fransız çalıştırıcı da oyuncularının performansından memnun olduğunu belirterek, Fenerbahçe’yi eleyeceklerini iddia etti.
Sorunu olan gelsin

Başkan Demirören, Tigana’dan dev maç öncesi olumlu rapor aldıktan sonra menajer Ali Gültiken ve kaptan İbrahim Toraman ile görüştü. Kritik bir dönemden geçtiklerini vurgulayan Demirören, ikiliyle yaptığı görüşmede, "Emeklerinizin karşılığını maçları kazanarak alıyorsunuz. Zaferlerinizin şampiyonlukla taçlanması lazım. Kimin ne sorunu varsa bana gelsin. Hocanız da bizler gibi sizlere inanıyor ve güveniyor" diye konuştu.

Kaptan İbrahim Toraman ise bütün arkadaşlarının büyük bir özveriyle mücadele ettiklerini belirterek, şunları söyledi: "Bu konuda en iyi örnek, Antalyaspor maçını kazanmamızda büyük rolü olan Murat Şahin’dir. Öyle bir anda görev aldı ki, bizlere de büyük bir hırs verdi. Beşiktaşlı futbolcunun ne yapması gerektiğini kanıtladı. İki cephede de zirveye adımızı yazdıracağımıza eminiz. Rakipler önemli değil. Taraftarlarımız da bizlere inansın ve güvensin. Sezon sonunda onların da bizim de yüzümüz gülecek."

Alıntı ile Cevapla
Sponsor
Cevapla






© 2013 KeLBaYKuŞ Forum | AtEsH
Telif Hakları vBulletin v3.8.4 - ©2000-2024 - Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0'e Aittir.
Açılış Tarihi: 29.08.2006