KeLBaYKuŞ Forum

Geri git   KeLBaYKuŞ Forum > Spor > Futbol > Beşiktaş


Beşiktaş


Cevapla
 
Seçenekler
  #1 (permalink)  
Alt 23.04.07, 16:24
crazydevil48 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Acemi Baykuş
 
Kaydolma: 05.03.07
- 32
Mesajlar: 102
Teşekkürler: 0
Üyeye 0 kez teşekkür edildi
Yeni "Taraftarın desteği ilaç oldu"murat

"Taraftarın desteği ilaç oldu"
Murat Şahin, Antalya maçında taraftarın desteğiyle ayakta kaldığını söyledi

Beşiktaş’ta Ç.Rize maçı sonrası idmanda sakatlanmıştı. Dizi dönmüştü ve ön çarpraz bağlarında kopuk vardı. Ama Murat Şahin yaşadığı acıya ve sakatlığına rağmen Beşiktaş’ın önceki günkü Antalyaspor maçında kaleye geçerek, yaptığı başarılı kurtarışlarla takımının sahadan galibiyetle ayrılmasında ve şampiyonluk iddiasını sürdürmesinde büyük pay sahibi oldu.

Hürriyet Gazetesi'nin 23 Nisan 2007 tarihli haberine göre, Teknik direktör Jean Tigana’nın geçen sezon takımdan gönderilmesi yönünde rapor verdiği, kalede şans tanımadığı ve sadece 25 Ekim 2006’da Bucaspor ile oynanan kupa maçında yönetimin de zoruyla ilk 11’de görev verdiği Murat yılmadan çalıştı. Ve günü geldi, Murat sakatlığına rağmen kaleye geçip Beşiktaş’ın kurtarıcısı oldu.

Gol olsaydı biterdim

Tabii maçın 67. dakikasında Ali Bilgin’in yaklaşık 30 metreden vurduğu sürpriz şut vardı. Sağlam olan tek ayağımın üstüne çıkarak yaylandım ve uçtum. Eğer o gol olsaydı biterdim. Ardından Ali Zitouni’nin vuruşunu mükemmel bir refleksle kurtardım. Allah bana yardım etti. Hiç tek bacaklı kaleci olur mu? İnanırsan oluyor. Beşiktaş taraftarlarının desteği benim ağrıyan ayağıma ilaç oldu. Sanki sağlam ayakla oynuyormuş havasına girdim."

Ciddi bir sakatlık yaşadığına değinen Murat, "Prof.Dr.Mete Düren ameliyat olmamın şart olduğunu ifade eden bir rapor verdi. Ama bir sıkıntı yaşanabileceğini düşünüp sezon sonuna kadar ameliyat olmamayı planladım. Sonuçta Runje’nin cezası ve Korcan’ın benim gibi sakatlanması takım için şanssızlıktı" dedi.
UyarıGörmek için lütfen buradan üye olunuz.
Alıntı ile Cevapla
Sponsor
Cevapla






© 2013 KeLBaYKuŞ Forum | AtEsH
Telif Hakları vBulletin v3.8.4 - ©2000-2024 - Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0'e Aittir.
Açılış Tarihi: 29.08.2006