KeLBaYKuŞ Forum

Geri git   KeLBaYKuŞ Forum > Spor > Futbol > Beşiktaş


Beşiktaş


Cevapla
 
Seçenekler
  #1 (permalink)  
Alt 20.03.07, 09:58
ZipMaker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
İlk KeLBaYKuŞ!
 
Kaydolma: 28.08.06
Erkek
Mesajlar: 12.101
Teşekkürler: 516
Üyeye 12.628 kez teşekkür edildi
Standart Ali Güneş battı!

Ali Güneş battı!
Beşiktaş Teknik Direktörü Tigana, Ali Güneş'i defterinden sildi. Demirören'in bir toplantısında Ali'yi sert bir şekilde uyaran Fransız çalıştırıcının, oyuncusuna selam bile vermediği, hiç konuşmadığı öğrenildi


SERDAR SARIDAĞ

Beşiktaş'ta sakat ve formsuz olmamasına rağmen bir türlü kadroya giremeyen Ali Güneş, takımda şans bulabilme umudunu iyice kaybettiği öğrenildi. Tecrübeli futbolcunun, antrenmanları aksatmamasına rağmen maç kadrosuna alınmamasına oldukça üzüldüğü ve sezon sonunu adeta iple çektiği vurgulandı.


Tigana'ya bağlı
Ligin bitimiyle birlikte, sözleşmesi de sona erecek olan Ali Güneş'in sezon sonunda Teknik Direktör Tigana'nın kalıp kalmamasına göre planlarını yaptığı öğrenildi.
Ümraniye'den sızan haberlere göre, Fransız çalıştırıcının bu oyuncuya selam bile vermediği ve kendisiyle hiç konuşmadığı belirtildi.
Hatırlanacağı gibi Tigana, ligin ilk yarısında Başkan Yıldırım Demirören'in futbolcularla yaptığı bir toplantı sırasında tecrübeli oyuncunun güldüğü gerekçesiyle kadro dışı bırakılmıştı. Daha sonra affedilen Ali Güneş, idmanları aksatmamasına rağmen yine de bir türlü forma şansı bulamadı.


Bedelsiz ayrılabilir
Siyah - beyazlı oyuncu, geçen hafta içindeki idman sırasında sakatlanması üzerine Tigana'nın kendisiyle ilgilenmemesine oldukça sinirlenmişti.
Bu konudaki suskunluğunu koruyan Ali'nin idmanlara çıkarak form durumunu korumaya çalıştığı ve de sezonun ardından takımdan bedelsiz ayrılabileceği ifade edildi.


Koray tedavi için yolcu

Kayseri Erciyesspor maçının son dakikalarında sakatlanan ve yapılan tedavi sonucunda omuzunda incinme tespit edilen Koray, İsviçre'ye gidiyor. Başarılı oyuncunun omuzundaki sakatlığının önemli olmadığı fakat daha önce kasığında başlayan ağrı nedeniyle İsviçre'de tedavi amaçlı iğne olacağı öğrenildi. Fenerbahçeli, Alex'i de tedavi eden Dr. Buhlmann ile buluşacak olan Koray'ın perşembe günü İstanbul'a döneceği açıklandı.
Sol arka adalesinde ödem ve gerilme tespit edilen Mustafa Doğan'ın ise tedavisine başlandığı ve Gençlerbirliği maçına yetiştirilmeye çalışıldığı belirtildi. Kulüp doktoru Ayhan Optur, Kleberson ve Bobo'nun da tedavisine devam edildiğini açıkladı.
Beşiktaş bugün çalışmalarına başlayacak. Siyah-beyazlılar, milli ara nedeniyle Kazakistan Ligi'nden bir takımla hazırlık maçı oynayacak. Öte yandan Arjantin'e giden menajer Ali Gültiken, burada futbolcu izleyecek.


Levent Erdoğan: Ankara'da stat değişsin

Kartal'ın Asbaşkanı Levent Erdoğan, "Şampiyonluğa yaklaştığımız şu sıralarda bizi bundan uzaklaştırmak ve önümüzü kesmek için her türlü davranışta bulunuluyor" diye tepki gösterdi. Erciyes maçını seyircisiz oynadıklarını hatırlatan Erdoğan, Ankaragücü karşısında da seyircilerin tahrik edildiğini savundu. Siyah - beyazlı yönetici, 26. haftada oynanacak Gençlerbirliği maçının stadının değiştirilmesi için Futbol Federasyonu'na başvuracaklarını söyledi.


Ricardinho'ya Şerefbey Ödülü


FOTOĞRAF: CENGİZ MALGIR
Serencebey Gazetesi'nin düzenlediği "Şerefbey Ödülleri" dün gece törenle sahiplerine verildi. Geceye Beşiktaş camiasının önde gelen isimleri katılırken en başarılı futbolcu ödülünü Ricardinho aldı. Brezilyalı futbolcuyu eşi Julliana öperek kutladı. Beşiktaş'ın Onursal Başkanı Süleyman Seba ise Onur Ödülü'nü merhum Şan Ökten adına ailesine verdi.

Celal Kolot'un fanatikliği!

Beşiktaş Futbol Şubesi Sorumlusu Celal Kolot, siyah - beyazlı renklere olan sevdasını korner direklerine asılan bayraklarda bile gösterdi. Kolot, İnönü'deki korner direklerindeki turuncu bayrakları beğenmeyerek yerine siyah - beyaz bayrak taktırdı.
milliyet
Alıntı ile Cevapla
Sponsor
Cevapla






© 2013 KeLBaYKuŞ Forum | AtEsH
Telif Hakları vBulletin v3.8.4 - ©2000-2024 - Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0'e Aittir.
Açılış Tarihi: 29.08.2006