KeLBaYKuŞ Forum

Geri git   KeLBaYKuŞ Forum > Spor > Futbol


Futbol - Tüm takım taraftarları burada rahatça konuşabilirsiniz


Cevapla
 
Seçenekler
  #1 (permalink)  
Alt 20.03.07, 09:21
ZipMaker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
İlk KeLBaYKuŞ!
 
Kaydolma: 28.08.06
Erkek
Mesajlar: 12.101
Teşekkürler: 516
Üyeye 12.628 kez teşekkür edildi
Standart Hak yerini buldu

Hak yerini buldu
İlhan SÖYLER 20 Mart 2007
Disiplin Kurulu’nun hakkında soruşturma açtığı Newcastlelı futbolcu, "Çektiğim ıstırabı kimse çekemez. Bu suçlama ile yargılanıp, beraat ettim. Adalet yerini buldu, çok mutluyum. Bana böyle damga vuranlar utansın" dedi.

NEWCASTLE United’daki milli futbolcu Emre Belözoğlu, hakkındaki ırkçılık suçlamalarından aklandı. Dün İngiltere Futbol Federasyonu (FA) Disiplin Kurulu’na ifade veren Belözoğlu, Evertonlı Joseph Yobo’ya yönelik ırkçı hakaretlerde bulunmadığını bir kez daha dile getirirken, kurul da yaptığı incelemeler sonunda yeterli delil bulunmadığını ve milli oyuncunun suçsuz olduğuna karar verdi.

Irkçı değilim

Asılsız iddialarla zor günler geçirdiğini ancak FA’in yaptığı adil yürütmeyle adının temize çıktığını belirten Emre Belözoğlu, "Bu suçlama ile yargılanıp beraat ettim ve bundan dolayı çok mutluyum. Ben, ırkçı bir insan değilim ve ırkçılığı her zaman lanetlerim. Verilen bu kararla adalet yerini buldu. Yapmadığım şeyleri bana mal ettiler. Bu süreçte benim çektiğim ıstırabı kimse çekemez. Futbol oynamak için, kendimi toparlamak için çok uğraştım" dedi.

Deplasmanlarda ürküyordum

Takımı Newcastle United’la deplasman maçlarına giderken korktuğunu da itiraf eden Emre, şöyle konuştu: "Ne yalan söyleyim bu dönemde ürkmüştüm. Deplasman maçlarına çıkarken bana bir şey yaparlar, aleyhime bir şeyler der diye ürktüm. Ben bunları yaşadım. Ama şimdi olanları unutuyorum. Ama beraat kararından sonra mutluyum. Adeta zevkten uçuyorum. Hak yerini buldu. Bana böyle damga vuranlar utansın." Tecrübeli oyuncunun, gece geç saatlerde Milli Takım kampına katılmak üzere İstanbul’a geldiği belirtildi.

Bu arada Almanya’nın başkenti Berlin’de yayınlanan B.Z gazetesi, Yıldıray Baştürk’le olan sözleşmesini uzatamamaları halinde Hertha Berlin’in Emre’yi transfer etmek için çaba harcadığını yazdı. Gazete, Hertha Teknik Direktörü Falco Götz’ün, Newcastle’la 2010 yılına kadar sözleşmesi bulunan Emre’nin menajeri Ahmet Bulut’u G.Saray’da oynadığı yıllarda bizzat tanıdığına da yer verdi.
hürriyet
Alıntı ile Cevapla
Sponsor
  #2 (permalink)  
Alt 25.03.07, 01:57
zebani - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
V.I.P.
 
Kaydolma: 29.08.06
Erkek
Mesajlar: 8.365
Teşekkürler: 45
Üyeye 137 kez teşekkür edildi
Standart

tesekrrlerrrrr
Alıntı ile Cevapla
Cevapla






© 2013 KeLBaYKuŞ Forum | AtEsH
Telif Hakları vBulletin v3.8.4 - ©2000-2024 - Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0'e Aittir.
Açılış Tarihi: 29.08.2006