KeLBaYKuŞ Forum

Geri git   KeLBaYKuŞ Forum > Spor > Futbol


Futbol - Tüm takım taraftarları burada rahatça konuşabilirsiniz


Cevapla
 
Seçenekler
  #1 (permalink)  
Alt 19.03.07, 11:31
ZipMaker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
İlk KeLBaYKuŞ!
 
Kaydolma: 28.08.06
Erkek
Mesajlar: 12.101
Teşekkürler: 516
Üyeye 12.628 kez teşekkür edildi
Standart Kısır ama normal

Kısır ama normal

Beşiktaş'ın takibi sürüyor. Sürerken de zaman zaman kötü oynayabilirsiniz. Tıpkı dünkü gibi. Kötü oynarken de sebepler var tabii. Birincisi; çıkıştaki ve can derdindeki bir Erciyes karşınızdaki. İkincisi de coşkulu seyirciye alışık takımın boş tribünlere oynaması.
Erciyes takım savunmasında aynı Yunanistan'ın Avrupa şampiyonu olduğu seneki gibi. Tek problem Yunanistan kadar etkili kontra yapmıyorlar. Maçın tamamında hemen hemen hiç pozisyon vermediler. Belli ki Beşiktaş karambolde atarsa atacaktı, öyle de oldu. Yardımcı hakemin verdiği doğru faulle tipik bir Nobre golü geldi.
Erciyes'i dikkatli izleme şansım oldu. İlk yarıda bu kadar gol yiyen takım, ikinci yarıda niye bu kadar kalesinde az gol görüyor diye merak ediyordum. Çok önemli özellikler kazanmışlar. Öncelikle topa doğru koşuyor oyuncular. 2'şer 3'er yardımlaşma var. Söylediğim gibi de, bunu iyi yaparlarken ataklarda cılız ve etkisiz kaldılar.


Her maç final
Oysaki Beşiktaş pozisyon üretebilecek bütün oyuncularla maça başladı. Burak, Delgado, Ricardinho, İbrahim Akın ve Nobre. Tigana bu beş oyuncudan dördünü Nobre'nin arkasında kulllandı. Kadro geldiğinde bu kadar hücumcu oyuncuyla mutlaka 5-6 pozisyon bulurlar diye düşünüyordum ama Erciyes takımı ceza alanının 15 metre önünde başlattığı savunmayı, 30 metrede sıkıştırarak Beşiktaş'a bu imkanı vermedi.
Beşiktaş'ta Ricardinho, Burak, İbrahim Akın, Delgado gibi oyuncular da hemen hemen hiç rakiplerini ekarte edemediler. Kısır bir maç oldu. Sonuçta Beşiktaş üst üste kazanmaya devam ediyor. Ve hep final oynuyor. Puan kaybetmeye tahammülleri olmadığı için maç içinde zaman zaman paniğe kapılıyorlar. Bu doğal.
Hakem Cem Deda çok ama çok koştu. Bütün pozisyonlara yakındı. Mükemmel bir maç çıkardı.
Rıdvan DİLMEN
milliyet
Alıntı ile Cevapla
Sponsor
Cevapla






© 2013 KeLBaYKuŞ Forum | AtEsH
Telif Hakları vBulletin v3.8.4 - ©2000-2024 - Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0'e Aittir.
Açılış Tarihi: 29.08.2006