KeLBaYKuŞ Forum

Geri git   KeLBaYKuŞ Forum > Spor > Futbol


Futbol - Tüm takım taraftarları burada rahatça konuşabilirsiniz


Cevapla
 
Seçenekler
  #1 (permalink)  
Alt 19.03.07, 11:29
ZipMaker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
İlk KeLBaYKuŞ!
 
Kaydolma: 28.08.06
Erkek
Mesajlar: 12.101
Teşekkürler: 516
Üyeye 12.628 kez teşekkür edildi
Standart Yılmaz Vural şov!..

Yılmaz Vural şov!..

Antalya'nın hocası Yılmaz Vural, Kayserispor maçı oynanırken adeta kendinden geçti. Tecrübeli hoca bir pozisyonda Suazo'ya tekme atarak, esprili bir şekilde motive etti.
Antalyaspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural maç sonrası takımında 30’lu dakikalara kadar konsantre eksikliği yaşandığını ifade etti.
Çok iyi savunma yapan bir takım olduklarını ve bu özelliklerini ikinci yarıda öne çıkardıklarını belirten Vural, şunları söyledi:
"Kayserispor gibi bir takım bizi yense Anadolu takımı olarak gurur duyacağımız bir yere gelecekti. 3-0 gerideyken ilk yarıda 3-1’i yakaladık.
Takımımızda 30’lu dakikalara kadar konsantre eksikliği yaşandı. Çok iyi savunma yapan bir takımız. İkinci devre bunu öne çıkardık. Arka arkaya rakibi şok eden goller elde ettik. 89. dakikada, bir anlık yapılan hata sonucu gol yedik. Gole neden olan pozisyon bana göre faul değildi. Bu sonuç ile emeklerimizin karşılığını aldık. Türkiye’de takımlara ders olacak bir ikinci devre oynadık. Ancak, hep son dakikalarda yediğimiz gollerle istemediğimiz sonuçlar alıyoruz. Kayserispor gol harici pozisyon bulamadı. Bizim pozisyonumuz daha fazlaydı."

milliyet
Alıntı ile Cevapla
Sponsor
Cevapla






© 2013 KeLBaYKuŞ Forum | AtEsH
Telif Hakları vBulletin v3.8.4 - ©2000-2024 - Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0'e Aittir.
Açılış Tarihi: 29.08.2006