KeLBaYKuŞ Forum

Geri git   KeLBaYKuŞ Forum > Spor > Futbol > Beşiktaş


Beşiktaş


Cevapla
 
Seçenekler
  #1 (permalink)  
Alt 17.03.07, 09:07
ZipMaker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
İlk KeLBaYKuŞ!
 
Kaydolma: 28.08.06
Erkek
Mesajlar: 12.101
Teşekkürler: 516
Üyeye 12.628 kez teşekkür edildi
Standart Kriz kapıdan döndü

Kriz kapıdan döndü
Beşiktaş'ta, Celal Kolot ile Gökhan Zan'ın kavgasından sonra, yabancı oyuncuların da paralarını alamadıkları için Başkan Yıldırım Demirören'in verdiği yemeğe gitmek istemedikleri, ancak son anda ikna edildikleri öğrenildi


SERDAR SARIDAĞ

Beşiktaş'ta önceki gün yönetici Celal Kolot ile oyuncu Gökhan Zan arasındaki kavgadan sonra bir büyük gerginlik daha yaşandığı öğrenildi.
Siyah - beyazlı kulübün başkanı Yıldırım Demirören'in önceki akşam futbolculara verdiği yemek öncesi yabancı oyuncuların ilk önce bu yemeğe katılmak istemedikleri vurgulandı. Başkan Demirören ve yeni yönetim kurulunun futbolcularla tanışmak amacıyla düzenlenen yemeğe, yabancı futbolcuların paralarının ödenmemesi nedeniyle gitmeyerek, durumu protesto etmek istedikleri öğrenildi.


Başkan kefil oldu
Transfer ücretlerini aylık alan yabancı fubolcuların bu isyanını o sırada tesislerde bulunan Başkan Yıldırım Demirören'in sona erdirdiği bildirildi. Demirören'in ödemeleri geciken yabancı futbolcularla yaptığı toplantıda, para konusunda garanti verirken, bizzat kendisinin kefil olduğunu söylediği öğrenildi.
Yıldırım Demirören'in yaptığı konuşma karşısında tatmin olan yabancı futbolcuların bunun üzerine yemeğe katılma kararı aldıkları belirtildi. Teknik Direktör Tigana'nın birinci devre sonunda "Bazı yabancılar paralarını alamadıkları için tatilden dönmeyebilir" açıklamasının ardından yönetim, bu oyuncuların paralarını yatırarak yaşanması muhtemel bir krizi önlemişti. Önceki gün de Başkan Demirören'in girişimiyle yabancı oyunculara para konusunda garanti verilmesi üzerine ikinci kez krizin eşiğinden dönüldü.

Demirören açılışta


FOTOĞRAFLAR: UĞRAŞ ÖZYURT
Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören ve bazı yöneticiler ile futbolculardan Gökhan Zan, Serdar Kurtuluş, Delgado ve İbrahim Üzülmez dün Zülfükaroğulları Yapı Malzemeleri'nin, Üsküdar'daki banyo seramik mağazasının açılışına katıldılar. Mağazanın açılış kurdelasını Yıldırım Demirören ile Kaptan İbrahim Üzülmez birlikte kesti. İbrahim Üzülmez burada yaptığı açıklamada Ankaragücü maçında çıkan olaylar nedeniyle Beşiktaş'a bir ceza geleceğini sanmadığını söyledi. Üzülmez, Kayseri Erciyes maçı için ise "Seyircisiz oynamamız bizim için kötü oldu ama biz kazanmak için sahaya çıkacağız" diye konuştu.


Beşiktaş'ta Bobo şoku

Kayseri Erciyesspor maçı hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş, golcü oyuncusu Bobo'dan gelen sakatlık haberiyle adeta şoke oldu. Hafta başından beri antrenmanlara katılamayan Brezilyalı oyuncunun sol diz dış menisküsünde yırtık tespit edildi. Kulüp doktoru Ayhan Optur, Kadıköy Acıbadem Hastanesi'nde bugün ameliyat edilecek Bobo'nun bir ay sonra sahalara dönebileceğini söyledi.
22 yaşındaki Bobo, ligde bu sezon forma giydiği 20 maçta attığı 10 golle, takımının en skorer oyuncusu durumunda bulunuyordu. Son haftalarda büyük bir form sıçraması yapan ve kritik gollerle Beşiktaş'ın yarışta iddialı duruma gelmesini sağlayan Brezilyalı oyuncunun bu sürpriz sakatlığı. Teknik Direktör Tigana'nın da tüm hesaplarını alt üst etti.
Bu arada Beşiktaş, yarın seyircisiz oynayacağı Erciyesspor maçının hazırlıklarına dün devam etti.
BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde basına kapalı olarak yapılan antrenmanda futbolcuların ayak tenisi oynadıkları bildirildi. Gökhan Zan'ın takımdan ayrı koşu yaptığı, önceki günkü idmanı tamamlayamayan oyunculardan Fahri Tatan'ın takımla çalışmalara başladığı, Kleberson'un ise tedavisine devam edildiği açıklandı.

Delgado'dan itiraflar!


UĞRAŞ ÖZYURT
Kartal'ın Arjantinli futbolcusu Matias Emilio Delgado, siyah-beyazlı kulübe geldiği günden beri kendisinden beklenileni ortaya koyamadığını söyledi. Delgado ilk yarıda uzun süreli sakatlıklar yaşadığını kaydetti, "Hazırlık dönemini geçirdikten sonra ikinci yarıda performansım yükselmeye başladı. Antrenmana geldiğimde 'Ben şurada oynayayım, burada oynayayım ve yıldız olayım' demem. Beşiktaş'ın iyiliği için sağ tarafta oynamam gerekiyorsa, oynarım. Önemli olan Beşiktaş'ın başarısıdır" dedi.
Arjantinli yıldız, "Benim ve Ricardinho'nun defansif oyuncu olduğumuz söylenemez. Haliyle savunma konusunda yaptığımız Serdar ve Koray'a yardımcı olmak" yorumunu yaptı.

Barcelona'dan geri adım

Yönetimin genç yıldız Muhammed için istedigi ücret Barcelona Kulübü'nün geri adım atmasına neden oldu. İspanyol yöneticiler Muhammed ile herhangi bir sözleşme imzalamadıklarını duyuyarak, "Bu çocuk süper yetenek olabilir, ancak gelişmesi lazım. Muhammed'in gerçek yeteneği en az iki sene sonra ortaya çıkar" açıklamasını yaptılar.
Medyada telaffuz edilen ücretlerin gerçeği yansıtmadığını açıklayan yöneticiler, Muhammed gibi yeteneklerin özel bir eğitime tabi tutulmaması halinde çok çabuk piyasadan yok olduğuna da dikkat çektiler.
milliyet
Alıntı ile Cevapla
Sponsor
Cevapla






© 2013 KeLBaYKuŞ Forum | AtEsH
Telif Hakları vBulletin v3.8.4 - ©2000-2024 - Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0'e Aittir.
Açılış Tarihi: 29.08.2006