KeLBaYKuŞ Forum

Geri git   KeLBaYKuŞ Forum > Spor > Futbol > Beşiktaş


Beşiktaş


Cevapla
 
Seçenekler
  #1 (permalink)  
Alt 16.03.07, 08:34
ZipMaker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
İlk KeLBaYKuŞ!
 
Kaydolma: 28.08.06
Erkek
Mesajlar: 12.101
Teşekkürler: 516
Üyeye 12.628 kez teşekkür edildi
Standart Ümraniye'de kavga

Ümraniye'de kavga
Beşiktaş'ın dünkü idmanı öncesi Futbol Şubesi Sorumlusu Celal Kolot ile Gökhan Zan selam verme yüzünden tartıştı. Siyah-beyazlı futbolcu kendisine ağır hakaretler eden yöneticinin üzerine yürüdü, olayın büyümesini görevliler önledi


SERDAR SARIDAĞ

Siyah-beyazlıların dünkü idmanı öncesinde Futbol Şubesi Sorumlusu Celal Kolot ile yıldız futbolcusu Gökhan Zan arasında yaşanan kavga Ümraniye'de adeta şok etkisi yarattı.
Tesislere dalgın bir şekilde giren Gökhan Zan, Celal Kolot'a selam vermeden geçince Kolot'un çileden çıktığı öğrenildi.


Sinirler gerildi
Siyah - beyazlı yönetici, yıldız oyuncunun arkasından "Adam bir selam verir. Görmüyor musun burada bir yönetici var" kelimeleri üzerine Gökhan Zan "Kusura bakma Celal abi. Çok dalgındım. Sakatlıklar yüzünden moralim çok bozuk" yanıtını verdi. Bunun üzerine Celal Kolot genç oyuncuya ağır hakaretler içeren cümleler sarfetti. Gökhan Zan ise kendisine yöneltilen bu ağır cümlelere "Ne biçim konuşuyorsunuz. Bana bu şekilde hakaret edemezsiniz" diye yanıt vererek Celal Kolot'un üzerine yürüdü. Gittikçe alevlenen tartışmayı o sırada tesislerde bulunan görevlilerin engellediği bildirildi.


Demirören'den tepki
Daha sonra Ümraniye'ye gelen Başkan Yıldırım Demirören'in ortalığı sakinleştirdikten sonra hem Celal Kolot hem de Gökhan Zan ile bir görüşme yaptığı belirtildi. Demirören, Kolot'a "Ne yapmaya çalışıyorsun. Kulübü mü karıştırmak istiyorsun" diye tepki gösterdi.
Camiadan sızan haberlere göre bir kaç gün önce de bazı siyah - beyazlı futbolcuların Celal Kolot'u, tesislerde içtiği puro nedeniyle Tigana'ya şikayet ettikleri ifade edildi. Oyuncuların Tigana'ya "Tesislerin her tarafında Celal abinin içtiği puroların kokusu var. Biz sporcu insanlarız ve bundan çok rahatsız oluyoruz" dediği, bunun üzerine Fransız hocanın Celal Kolot ile görüşerek tesislerde puro içmemesini istediği kaydedildi.

Yönetimden ilk uyarı

Beşiktaş yönetimi, Galatasaray maçında taraftarların küfürlü tezahüratından dolayı Kayseri Erciyesspor karşılaşmasını seyircisiz oynama cezasının alınmasından sonra taraftarlara sükunet çağrısında bulundu.
Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, "Bundan böyle final olarak kabul ettiğimiz her maçımızda artan bir şekilde tüm taraftarımızla bu destek ve coşkuyu sürdürmemiz kaçınılmaz bir gerçektir. Bu itibarla rakiplerden gelebilecek organize tahriklere kapılmayıp, sadece kendi takımımızı güzel tezahüratlarla destekleyen davranış ve tutum içinde bulunmamız gerektiğini gözardı etmemeliyiz" denildi.


Tümer polemiği

Beşiktaş taraftar sitelerinde, Fenerbahçe maçlarında, Tümer Metin'e tepki gösterilip gösterilmemesi konusunda tartışmalar başladı

Galatasaray ile oynanan derbi maçında Beşiktaş taraftarların Ayhan Akman'ın aleyhinde yaptıkları küfürlü tezahürat nedeniyle alınan ceza karşısında taraftar sitelerinde yeni bir polemik başladı.
Beşiktaş taraftar sitelerinde, büyük bir çoğunluğun ligde ve kupada İnönü'de oynanacak, Fenerbahçe maçlarında, Tümer Metin'e küfür edilmemesi konusunda görüş belirttiği gözlendi.
Beşiktaş taraftarlarının bıraktığı mesajlarda "Tümer Metin'e küfür etmeden onu sessizce protesto edelim. Yoksa bu işten zararlı çıkan biz oluyoruz" gibi görüşler yer aldı.
Bazı kesimler ise Tümer'i affetmediklerini, bu maçta ne pahasına olursa olsun sarı - lacivertli oyuncu aleyhinde tezahürat yapacaklarını belirttiler. Yönetim ise tribün liderleri ile görüşerek taraftarların sağduyulu olmasını istedi.

Kleberson'un omuzu çıktı

Erciyes maçının hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş'ın dünkü idmanında Kleberson'un bir ikili mücadele sonrası omuzu çıkarken ayağına darbe alan Fahri de sakatlandı. Kulüp doktoru Ayhan Optur, tedavi altına alınan Kleberson'un Erciyesspor maçında oynayamayacağını ancak Gençlerbirliği maçında takımdaki yerini alacağını açıkladı. Optur MR'ı çekilen Bobo ile Fahri'nin durumunun bugün yapılacak kontroller sonrası belli olacağını kaydederken "Şu an kesin oynamayacak futbolcular olarak Gökhan Zan ve Kleberson gözüküyor" dedi.
Bu arada dünkü idmanı kaleci Runje'nin oğlu Roko da izledi. Yıldırım Demirören ve yeni yönetimi antrenmanın ardından futbolcularla tanışma yemeği yedi.

Tahkim'den Beşiktaş'a ret

Tahkim Kurulu Beşiktaş'ın seyircisiz oynama cezasına yaptığı itirazı reddetti.
Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından Galatasaray maçındaki küfürlü ve kötü tezahürat nedeniyle bu sezon ikinci kez seyircisiz oynama cezası alan siyah-beyazlı kulübün başvurusu Tahkim Kurulu'nun dün akşamki toplantısında gündeme geldi. Temsilci ve hakem raporlarında Galatasaray futbolcusu Ayhan Akman'a uzun süreli çirkin tezahürat yapıldığı ve siyah - beyazlıların daha önceki sabıkası göz önüne alınarak itiraz geri çevrildi.
Bu karardan sonra Beşiktaş'ın haftasonu Kayseri Erciyesspor ile yapacağı maç boş tribünler önünde oynanacak.
Öte yandan Beşiktaş yönetimi tahkimin ret kararına büyük tepki gösterdi. Asbaşkan Levent Erdoğan "Futbolda başarı sahada alınır, masa başındaki çirkin oyunlarla değil" dedi.
Erdoğan, futbola ihanet edenlerin hesap verme gününün geleceğini kaydederek, "Beşiktaş karşıtlarının cadılar bayramı kutlu olsun. Beşiktaş'ın şampiyonluğunu engellemeye çalışanların günahlarını cadılar bile affetmeyecek. Tanrı, bu futbol düşmanlarının şerrinden korusun" diye konuştu.

Alkışlar kurtardı

Beşiktaş'ın, İnönü'de Club Brugge ile oynadığı UEFA Kupası grup maçında sahaya atılan viski şişesi nedeniyle yaşadığı korkulu rüya sona erdi.
Karşılaşmanın Macar hakemi Szabo'nun maçtan sonra yaptığı "Bu şişe Beşiktaş'ın başına çok büyük bela açacak" açıklamasına rağmen UEFA'dan 7 bin İsviçre frangı ceza gelmesi yönetimi rahatlattı.
Beşiktaş taraftarının, Tottenham maçında 2-0 mağlup olmalarına rağmen İngiliz ekibini tribünlere çağırıp alkışlamasının, viski şişesi cezasında indirim sağladığı belirtildi. Öte yandan Bayer Leverkusen-Beşiktaş maçında gurbetçi taraftarların yaktıkları meşaleler nedeniyle siyah-beyazlı kulübe 8 bin İsviçre frangı ceza geldiği açıklandı.
milliyet
Alıntı ile Cevapla
Sponsor
Cevapla


Seçenekler




© 2013 KeLBaYKuŞ Forum | AtEsH
Telif Hakları vBulletin v3.8.4 - ©2000-2024 - Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0'e Aittir.
Açılış Tarihi: 29.08.2006