KeLBaYKuŞ Forum

Geri git   KeLBaYKuŞ Forum > Spor > Futbol


Futbol - Tüm takım taraftarları burada rahatça konuşabilirsiniz


Cevapla
 
Seçenekler
  #1 (permalink)  
Alt 15.03.07, 12:43
crazydevil48 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Acemi Baykuş
 
Kaydolma: 05.03.07
- 32
Mesajlar: 102
Teşekkürler: 0
Üyeye 0 kez teşekkür edildi
Yeni Futbol Turkcell S.lİg

Anadolu fırtınası
Turkcell Süper Lig'in ikinci yarısında Trabzonspor topladığı puanlarla rakiplerine gözdağı veriyor. Ligin ilk yarısı bittiğinde 19 puanla 13. sırada yer alarak taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan bordo-mavililer, ara transfer döneminde renklerine bağladığı Ayman, Risp, Ceyhun ve Erdinç ile kadrosunu güçlendirerek ikinci yarıya farklı bir başlangıç yaptı.

İkinci yarıya art arda aldığı Kayserispor ve Vestel Manisaspor beraberlikleriyle başlayan Trabzonspor, ardından Gaziantepspor'u 2-0, Denizlispor'u 4-3, Beşiktaş'ı 3-2 ve Konyaspor'u 2-1 yenerek 4 maçlık galibiyet serisi yakaladı. Bordo-mavililerin bu serisine, geçen hafta Ali Sami Yen Stadı'nda oynanan derbi maçı 2-1 kazanan Galatasaray son verdi.

-BÜLENT KORKMAZ TUTULAMIYOR-

Devre arasında Kayseri Erciyesspor'da teknik direktörlük görevine getirilen Bülent Korkmaz, mavi-siyahlı takımla yakaladığı çıkışla adından sıkça söz ettiriyor. İlk yarıyı 11 puanla son sırada kapatan Kayseri Erciyesspor, ikinci yarıya hızlı başlayarak aldığı 4 galibiyet ve 2 beraberlikle, 7 haftalık periyotta Trabzonspor ve Antalyaspor ile birlikte en fazla puan (14) toplayan 3 takımdan biri oldu. Fortis Türkiye Kupası çeyrek finalinde, Galatasaray'a karşı aldığı 0-0 ve 1-1'lik skorlarla yarı finale adını yazdıran mavi-siyahlılar, ligde de 24. hafta sonunda 16. sıraya yükseldi.

-3 BÜYÜKLER ALT SIRALARDA KALDI-

Şampiyonluğun en büyük adayları olan Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş, ikinci yarının ilk 7 haftasında gösterdikleri kötü performansla kendilerine alt sıralarda yer buldular. 4 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 yenilgiyle 13 puan toplayan Beşiktaş, rakiplerinden 2 puan daha fazla alarak 5. en iyi takım oldu. Siyah-beyazlılar, 7 haftada Vestel Manisaspor, Denizlispor, Galatasaray ve Ankaragücü'nü yenerken, Gaziantepspor ile berabere kaldı. Beşiktaş, Trabzonspor ve Konyaspor maçlarında ise sahadan puansız ayrıldı. Fenerbahçe ve Galatasaray, ikinci yarıda 2'şer mağlubiyet ve beraberlikle beklenmedik puanlar kaybetti. İki takımın da 7 maçta 11 puan topladığı 7 haftalık bölümde, sarı-kırmızılılar, averajla rakiplerinin üstünde yer aldı.

-ENGELLENEMEYEN DÜŞÜŞ-

Ligin flaş takımı Vestel Manisaspor, aldığı kötü sonuçlarla kan kaybetmeye devam ediyor. Ligin ilk 7 haftasında 17 puanla liderlik koltuğunda oturan Manisa temsilcisi, ikinci yarının 7 haftalık bölümünde ise aldığı tek puanla son sırada yer alıyor. Kırmızı-beyazlılar, 3-1'lik Beşiktaş yenilgisiyle başladıkları ikinci yarı maratonunda, Galatasaray'a 4-0, Ankaragücü ve Kayseri Erciyesspor'a 1-0, Gençlerbirliği'ne 3-0, Çaykur Rizespor'a 3-1 yenilmekten kurtulamadı. Vestel Manisaspor, ikinci yarıdaki tek puanını ise sahasında golsüz berabere kaldığı Trabzonspor'dan aldı
UyarıGörmek için lütfen buradan üye olunuz.
Alıntı ile Cevapla
Sponsor
Cevapla






© 2013 KeLBaYKuŞ Forum | AtEsH
Telif Hakları vBulletin v3.8.4 - ©2000-2024 - Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0'e Aittir.
Açılış Tarihi: 29.08.2006