KeLBaYKuŞ Forum

Geri git   KeLBaYKuŞ Forum > Spor > Basketbol


Basketbol - Basketbol hakkında her şey burada!


Cevapla
 
Seçenekler
  #1 (permalink)  
Alt 15.03.07, 12:37
crazydevil48 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Acemi Baykuş
 
Kaydolma: 05.03.07
- 32
Mesajlar: 102
Teşekkürler: 0
Üyeye 0 kez teşekkür edildi
Yeni Efes Pilsen'de galibiyet sevinci

Efes Pilsen'de galibiyet sevinci
Basketbolda, Avrupa Erkekler Ligi (F) Grubu'nda İspanya'nın Winterthur Barcelona takımını 82-78 yenerek grubundaki ilk galibiyetini alan Efes Pilsen'de bu galibiyetin sevinci yaşanıyor.
Grubunda yaptığı il 4 maçtan mağlup ayrılarak çeyrek final şansını daha önce yitiren Efes Pilsen'in antrenörü Oktay Mahmuti, kendileri için hedefin Winterthur Barcelona maçından galip ayrılmak olmadığını belirterek, ''Yeni bir düzen oturtmaya çalışıyoruz'' dedi.

Mahmuti, İspanyol rakiplerine karşı maçın büyük bölümünü önde götürdüklerini ifade ederek, ''Bizim için prestij maçıydı. Bu prestij maçını kazandığımız için mutluyuz'' diye konuştu.


-ÖZERHUN: ''İSTİKRAR YAKALAYAMADIK''-


Efes Pilsen Genel Menajeri Engin Özerhun ise istikrarı yakalayamadıkları için çeyrek finale çıkamadıklarını söyledi.

Özerhun, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Polonya'nın Prokom Trefl takımıyla yaptıkları karşılaşmanın kendileri için dönüm noktası olduğunu belirterek, ''İstanbul'da Prokom Trefl'e kaybettiğimiz maç dönüm noktası oldu. Daha önce galip geldiğimiz maçlardan sonra söylediğimiz gibi istikrarı yakalamayadık. Bir iniş-bir çıkış yaşadık. Ben top 16'da elenmeyi buna bağlıyorum'' dedi.

Winterthur Barcelona ile yaptıkları ve kazandıkları maçın formalite mücadelesi olduğunu kaydeden Özerhun, ''İspanyol takımının az da olsa birinci olma ihtimali vardı. Dünkü maçta zaman zaman iyi oynadık. Savunmanın olmadığı bir maçtı. Her iki ekip de rahat oynadı. Winterthur Barcelona gibi bir takımı yenmek bizim için moral oldu'' diye konuştu.

İspanyol ekibi karşısında Prkacin, Kerem ve genç oyuncu Barış'ın iyi oynadığını kaydeden genel menajer Özerhun, antrenör Oktay Mahmuti'nin yeni bir düzen kurmaya çalıştıkları sözü için şunları söyledi:

''Bu oyuncuların iyi oynaması gelecek açısından olumlu sinyal oldu. Önümüzde Tadım Türkiye Kupası ve play-off mücadelesi var. Bütün oyuncuların daha fazla dakika paylaşması gerekecek. Tüm oyunculara ihtiyacımız olacak. Bu nedenle Kerem, Prkacin ve Barış gibi oyuncuların iyi oynamaları bize moral verdi. Genç Barış uzun süre oynayarak sorumluluk aldı.''


UyarıGörmek için lütfen buradan üye olunuz.
Alıntı ile Cevapla
Sponsor
Cevapla


Seçenekler




© 2013 KeLBaYKuŞ Forum | AtEsH
Telif Hakları vBulletin v3.8.4 - ©2000-2024 - Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0'e Aittir.
Açılış Tarihi: 29.08.2006