KeLBaYKuŞ Forum

Geri git   KeLBaYKuŞ Forum > Spor > Futbol > Beşiktaş


Beşiktaş


Cevapla
 
Seçenekler
  #1 (permalink)  
Alt 15.03.07, 09:17
ZipMaker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
İlk KeLBaYKuŞ!
 
Kaydolma: 28.08.06
Erkek
Mesajlar: 12.101
Teşekkürler: 516
Üyeye 12.628 kez teşekkür edildi
Standart Paşa'nın ricası!

Paşa'nın ricası!
Beşiktaş taraftarının "Rico Paşa"sı Ricardinho, Brezilya Milli Takımı Teknik Direktörü'nü aradı, artık milli formayı giymek istemediğini söyledi. Sambacı, Dunga'dan gençlere şans vermesini istedi


SERDAR SARIDAĞ

Beşiktaş'ın başarılı ismi Ricardinho, gençlerin önünü açabilmek için Brezilya Milli Takımı'ndan affını istedi. Siyah - beyazlı takıma geldiği günden bu yana taraftarın gönlünde taht kuran ve "Rico Paşa" diye anılan oyuncu, Brezilya Milli Takım Teknik Direktörü Dunga'yı arayarak Milli Takım'a çağırmamasını istedi.
Copa America öncesi Gana ve Şili ile oynanacak hazırlık maçlarının kadrosunda yer almayan Ricardinho şu açıklamaları yaptı:
"Geçtiğimiz günlerde Dunga ile görüştüm. Kendisine hem yeni görevinde şans diledim, hem de bundan sonra Milli Takım'da görev almak istemediğimi belirttim. İki tane Dünya Kupası görmüş bir futbolcuyum. Artık bayrağı gençlere devretmek lazım. Brezilya'da çok yetenekli genç oyuncular bulunuyor. Milli Takım'ın bir değişime ihtiyacı var. Ben Dunga'nın başarılı olacağına inanıyorum."


'İstanbul'da mutluyum'
Hakkındaki transfer dedikodularına da değinen Ricardinho, "Benim bilgim dışında, birçok kulübe transfer olacağım haberleri çıktı. Son olarak sezon sonunda Inter'e gideceğim diye yazıldı. Beni sezon sonunda transfer etmek isteyen kulüpler çok geç kaldı. Beşiktaş onlardan daha erken davrandı. Ben İstanbul'da çok mutluyum" yorumunu yaptı.

Ricardinho'nun kariyeri

Tam adı Ricardo Luiz Pozzi Rodrigues... 2002 ve 2006 Dünya Kupası'nda forma giyen 31 yaşındaki sambacının Milli Takım kariyerinde 1 Dünya Kupası Şampiyonluğu bulunuyor. 21 kez A milli olan Ricardinho, Beşiktaş'taki takım arkadaşı olan Kleberson ile 2002 Dünya Kupası'nda da birlikte forma giydi. A Milli Takım forması altında 1 golü bulunan Brezilyalı orta saha oyuncusu Sao Paolo, Corinthians, Bordoeux ve Middlesbrough gibi takımlarda oynadı. Ricardinho ülkesinde üç kez Brezilya Gümüş Top ödülü kazandı.


Tigana'ya tam destek

İnönü Stadı'nda dün antrenman izlemeye giden Beşiktaş taraftarı, Fransız hocayı destekledi; Erman Toroğlu, Ayhan Akman ve Futbol Federasyonu'nu eleştirdi

Beşiktaş, dün İnönü Stadı'nda taraftara açık bir çalışma yaptı, siyah - beyazlılarla kucaklaştı. Vestel Manisaspor maçı öncesinde de böyle bir uygulama gerçekleştiren takımı izlemeye gelen yaklaşık 2 bin 500 taraftar, özellikle Erman Toroğlu ve Ayhan Akman aleyhine tezahüratta bulundu.
Teknik Direktör Tigana'nın, Ankaragücü galibiyetinin ardından yaptığı Toroğlu açıklaması nedeniyle, Fransızca olarak "Seni seviyoruz Tigana" tezahüratı yapan taraftarlar, ünlü yorumcuyu hedef alan sloganlar attı.
Daha sonra Galatasaraylı Ayhan Akman'ı da eleştiren siyah-beyazlılar, Cim - Bomlu oyuncu aleyhinde de tezahüratta bulundu.
Taraftarlar ayrıca, "Silahlar çekiliyor, taşlar atılıyor. Federasyon bizimle oyun oynuyor" diye tempo tuttu.
Kayseri Erciyesspor maçının hazırlıklarını sürdüren Kartal'da sakatlıkları süren Gökhan Zan ile Can Erdem, arkadaşlarından ayrı düz koşu yaptı.

Muhammed'e para freni


ÖVÜNÇ ÖZDEM / DHA
Barcelona, 12 yaşındaki oyuncunun bonservisi için 3 milyon Euro'ya kadar çıktı. Ancak Beşiktaş, 5 milyon Euro'ya kadar yükseltip, vermek istemediğini gösterdi

Muhammed Demirci'nin Barcelona'ya transferi çıkmaza girdi. İspanyol basınının, "Yeni Messi" olarak tanımladığı futbolcu için Beşiktaş ile masaya oturan Katalanlar, bonservis bedeli için 3 milyon Euro'ya kadar çıktılar, bunun üzerinde ödeme yapamayacaklarını belirttiler.
Ancak Beşiktaş, Başkan Yıldırım Demirören'in de bulunduğu son toplantıda fiyatı 5 milyon Euro'ya yükseltti. Bu para karşısında şaşkına dönen Barcelona heyeti ile siyah-beyazlılar arasındaki görüşme çıkmaza girdi. Beşiktaş ile son bir kez daha görüşecek olan Barça'nın bu öneriyi kabul etmeyeceği ve bu transferden büyük olasılıkla vazgeçeceği öğrenildi.


Başkan isteksiz
Demirören'in, "Bu futbolcumuzun takımda kalmasını istiyorum. Eğer yıldız olacaksa burada olsun, Beşiktaş formasını giyerek büyüsün. 5 yıl sonra Muhammed, Barcelona'dan 20 milyon Euro gibi rakamlara transfer olursa işte o zaman Beşiktaşlılar'a nasıl hesap vereceğiz? Bir gün bu görevi bırakacağım. Ama arkamdan Muhammed gibi bir oyuncuyu satmadı ve Beşiktaş'a çok büyük bir yıldız kazandırdı diye anılmak istiyorum" dediği öğrenildi.


Beşiktaş sana canım feda!

Siyah - beyazlılarda en çok sakatlanan futbolcuların başında gelen Gökhan Zan, takımı için her türlü fedakârlığı yapmaya hazır olduğunu söyledi.
UyarıGörmek için lütfen buradan üye olunuz.
sitesine konuşan Beşiktaşlı oyuncu, "Takımım için sakatlanacaksam sakınmam. O hırsla oynarım. Eğer ben bu şekilde sakatlanacaksam, sakatlanmaya hazırım" dedi.
Avrupa kulüplerinin yakın markajında olan başarılı savunmacı, Beşiktaş formasıyla şampiyonluk yaşamadan, Avrupa'da başarılar yakalamadan siyah - beyazlılardan ayrılmak istemediğini söyledi.
Bir yıl sonra sözleşmesinin biteceğine de dikkat çeken Gökhan, mukavelesini seve seve uzatabileceğini vurguladı.

Kurullara yemek

Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören ve yöneticiler, siyah-beyazlı kulübün kurullarına dün akşam yemek verdi. Nevzat Demir Tesisleri'nde gerçekleştirilen yemeğe Yıldırım Demirören ve yönetim kurulu üyeleriyle divan, denetleme, disiplin, tarih ve müze, seçme ve sicil kurullarının başkan ve yöneticileri katıldı. Demirören, "Beşiktaş büyük bir aile ve her ferdin görevi var. Hepimiz bu büyük camiayı iyi yerlere getirmek için çalışıyoruz. Bu ekiplerle birlikte büyük başarılara imza atacağımıza inanıyorum" diye konuştu.
milliyet
Alıntı ile Cevapla
Sponsor
Cevapla


Seçenekler




© 2013 KeLBaYKuŞ Forum | AtEsH
Telif Hakları vBulletin v3.8.4 - ©2000-2024 - Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0'e Aittir.
Açılış Tarihi: 29.08.2006