KeLBaYKuŞ Forum

Geri git   KeLBaYKuŞ Forum > Yaşam & Eğlence > Kim Kimdir?


Kim Kimdir? - Ünlü kişilerin biyografileri burada


Cevapla
 
Seçenekler
  #1 (permalink)  
Alt 03.06.11, 12:03
!Kenny4ever! - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Genç Baykuş
 
Kaydolma: 31.05.11
Erkek
Mesajlar: 160
Teşekkürler: 26
Üyeye 23 kez teşekkür edildi
Soru İşareti Atreyu Kimdir?

Atreyu, Orange County, Kaliforniya'da kurulmuþ bir metalcore müzik grubudur. Ýlk olarak "Retribution" ismi ile kurulan grup daha sonra adýný The Neverending Story karakterlerinden biri olan Atreyu ismi ile deðiþtirdi.
Grup Victory Records ile çalýþmaya baþlamadan önce iki baðýmsýz EP yayýnlamýþ ve yapýlan anlaþmadan sonra "Suicide Notes and Butterfly Kisses" (2002) isimli ilk albümlerini çýkardýlar. Bu albümden "Ain't Love Grand" ve "Lip Gloss and Black" isimli iki single çýkardýlar ve ikincisi özellikle canlý þovlarýn vazgeçilmez parçalarýndan biri oldu. 29 Haziran2004'te çýkardýklarý The Curse isimli albümleri listelerde 32. sýraya kadar yükseldi. Albümden "Right Side of the Bed" ve "The Crimson" isimli iki single çýkardýlar.
Grubun son albümü A Death-Grip on Yesterday 28 Mart 2006 tarihinde piyasaya çýktý. Önceki albümlere göre biraz daha farklý bir görünümde olan bu albümde Varkatzas sert þarký sözleri üzerine daha melodik vokaller seslendirmektedir. 2006 yýlý içersinde de bu albümden A Death-Grip on Yesterday, "Ex's and Oh's" isimli bir single'larý çýktý.
Bütün albümlerinin tanýtýmý için pek çok turnede çalmýþlardý. Warped Tour'un 2005 yýlý etkinliklerinde performanslarýný sergilemiþlerdi. 2006 Ozzfest'te Unearth, Bleeding Through ve Norma Jean ile ikinci sahnede konser verdiler.

Grup üyeleri baktabul
Dan Jacobs – Gitar
Travis Miguel – Gitar
Marc McKnight – Bass Gitar
Brandon Saller – Davul, geri vokal
Alex Varkatzas – Vokal

Eski grup üyeleri
Adam Elhadad – Bass Gitar
Chris Thompson – Bass Gitar (2001 – 2003; Suicide Notes and Butterfly Kisses þarkýlarýnda çaldý)(Þu anda Cold War' da çalýþmalarýna devam ediyor)
Anthony Watson – Bass gitar (Þu anda Us & Them' de çalýyor.)
Alıntı ile Cevapla
Sponsor
Cevapla






© 2013 KeLBaYKuŞ Forum | AtEsH
Telif Hakları vBulletin v3.8.4 - ©2000-2024 - Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0'e Aittir.
Açılış Tarihi: 29.08.2006