KeLBaYKuŞ Forum

Geri git   KeLBaYKuŞ Forum > Bilgisayar & İletişim > Program Download


Program Download - Her türlü program burada


Cevapla
 
Seçenekler
  #1 (permalink)  
Alt 03.12.14, 17:16
Gervaso - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Yavru Baykuş
 
Kaydolma: 03.12.14
Erkek
Mesajlar: 13
Teşekkürler: 0
Üyeye 0 kez teşekkür edildi
Yeni DesktopGate Bilgisayar İzleme ve Personel Yönetimi

Personelenizi tek bir program ile takip etmek istemez misiniz? Bu mümkün degil diye düsünüyor olabilirsiniz. Ama artik mümkün. Personel izleme programi ile firmanizin baska subelerinde olan personelinizi bile rahatlikla kontrol altinda tutabilirsiniz. Programi ayri ayri bilgisayarlara da kurmaniza gerek yok. Tek servis üzerinden personelinizin takibini saglayabilirsiniz. Personeli zaktan izleme konusunda gelistirilmis olan bu program hem en gelismis hem de en profesyonel program desek yersiz olmaz. Üstelik programda bilgisayar siniri da yok. Personel izleme programi geçmis bilgileri de raporlayarak size büyük kolaylik sagliyor. Bilgisayarlar arasi dosya aktarma imkanini da sizlere sunuyor. Sagladigi zaman tasarrufunu söylemeye gerek bile yok.

Kullanimi oldukça kolay olan program sayesinde, çalisanlarinizi uzaktan kaliteli bir sekilde izleyebilirsiniz. Dilerseniz kayit edebilir, dilerseniz de çalisanlariniza Personel izleme programi üzerinden mesaj gönderebilirsiniz. Program sizlere çalisanlarinizin hangi web sitelerini ziyaret ettigine dair rapor da vermektedir. Bu özellik sayesinde çalisanlarinizin geçmiste neler yaptigini gözlemleyebilirsiniz. Hizli, güvenli ve verimli bir program olan Personel izleme programi ile çalisanlarinizin performansini %100’e kadar arttirabilirsiniz. Programi rakiplerinden bir adim öne çikaran özelligi ise izleme haricinde bile yapilan tüm faaliyetleri loglayarak geçmise dönük olarak raporlayabilmesidir. Bunun yani sira sinirsiz monitör üzerinde izleme yapilabilmesi de programin avantajlarindan biridir. Eger personelinizi izleme gereksinimi duydugunuz bir durum varsa bu program sizin için de idealdir. Personel izleme programi ile ilgili detayli bilgiyi desktopgate.com almak mümkündür.

Klavyede girilen her tusu kayit eder. (kullanici adi ve sifreleri dahi kayit etmektedir)Bilgisayarda yapilan bütün sohbet ve mesajlasma aktivitelerini kayit eder.Gönderilen bütün e-posta'lari kayit eder (web ya da özel posta yazilimlari dahil!)
Ziyaret ettigi bütün siteleri kayit eder. Ziyaret edilen arkadaslik sitelerinden, Facebook'a kadar bütün sitelerde yaptigi islemleri size iletir.



Internette yapilan aramalar, kullanilan isimler , vb bir çok aktivitesini kayit eder...Yapilan her seyden haberiniz olacak! Saniyesi saniyesine, ani anina size iletilir!•incelenen bir resmi, seyredilen bir filmi, oynanan oyunu, konusulan kisiyi! Webcam görüntüleri,resimler,vb her seyi görebilirsiniz.•Konusma ekraninda olup bitenleri.Bilgisayar ekraninda o an ne olup bitiyorsa görebilirsiniz.


Kayitlara erisim tamamen sizin elinizdedir. Sizden baska kimsenin erismesi mümkün degildir.Program ile yapilacak olan kayitlar %100 sizin sifrenizle erisilebilirdir. Yani sizden baska kimse, bilgisayar basindaki kisi dahi okuyam•Sizin için yapilan kayitlara dünyanin her yerinden, bir internet tarayicisi ile ulasabilirsiniz.

DesktopGate programla agdaki bilgisayarlarda nelerin yapildigini görüyorsunuz. isterseniz o bilgisayari kilitleyebiliyor, uyari veya tavsiye niteliginde yazilar yazabiliyorsunuz.

Günümüzde gelisen teknolojinin isyerlerine sagladigi teknik imkanlar giderek artiyor. Artan bu imkanlar sayesinde uzaktan kontrol yöntemiyle belirli bir merkezden islerin denetimi ve yönlendirilmesi gerçeklestirilebiliyor.

DesktopGate Size bagli diger bilgisayarlarda yapilan islemleri gözetleyen bir ag yazilimidir.Tabanda gizli çalisan bu program, bagli oldugunuz network üzerinde yapilan her hareketi takip eder ve monitörünüze aktarir, ayrica program yapilmis islemlerin raporlarinida tutar.

Demo Yazilim :

UyarıGörmek için lütfen buradan üye olunuz.


Özellikle çalisanlarin uzaktan izlenmesi için gelistirilmis takip yazilimi DesktopGate, verimligi artiran özelliklere sahip. Uzaktaki ofis bilgisayarlarini kontrol etmek, kayit altina almak, ve geçmisini raporlamak için DesktopGate tercih edilebilir.

isletmede çalisan sayisi ne olursa olsun DesktopGate, yöneticilerin çalisan bilgisayarlarini ister anlik olarak ister geçmis kayitlarindan takip etmesini saglar. Geçmise dönük raporlar eskiye dönük kayitlarin incelenmesini saglar. Özellikle veri gizliliginin ön planda oldugu sirketlerde yapilan her tür islemin takip edilebilmesi açisindan da program önemli bir yere sahip. Çalisanlarin ziyaret ettigi siteler, anlik sohbet program kayitlari, tasinabilir medya islemleri, çalistirilan uygulamalar kayit altinda tutulur.

Programin tuttugu kayitlar filtrelenerek çalisan verimliligiyle ilgili ölçümler yapilabilir. Kimin hangi uygulamalarla çalistigi, internette geçirdigi süreler verimlilikle ilgili çalismalarin verilere dayanilarak yürütülmesini saglar. Yöneticiler ofis içinden veya disindan bilgisayarlara uzaktan erisebilir. Bu islemle uzaktan kurulum ve ayarlama islemleri yapilabilecegi gibi çalisanlar farkinda olmadan takip edilmeleri saglanabilir. Yerel ag veya internet üzerinden tüm bilgisayarlar tek pencereden görüntülenebilir.
Alıntı ile Cevapla
Sponsor
Cevapla






© 2013 KeLBaYKuŞ Forum | AtEsH
Telif Hakları vBulletin v3.8.4 - ©2000-2024 - Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0'e Aittir.
Açılış Tarihi: 29.08.2006