KeLBaYKuŞ Forum

Geri git   KeLBaYKuŞ Forum > Spor > Futbol


Futbol - Tüm takım taraftarları burada rahatça konuşabilirsiniz


Cevapla
 
Seçenekler
  #1 (permalink)  
Alt 16.08.12, 21:19
DennisBerkamp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Yavru Baykuş
 
Kaydolma: 15.08.12
Erkek
Mesajlar: 16
Teşekkürler: 0
Üyeye 0 kez teşekkür edildi
Standart Kaybederken kazandık

Brezilya 2014 Dünya Kupası Finalleri'ne gitme adına gruptaki ilk maçını Hollanda ile oynayacak olan milli takım; Viyana'da döküldü! Maçın ilk dakikaları içinde Veli ve İvanschitz'in penaltı gollerine boyun eğen ekibimiz, en önemli ve ciddi uyarıyı da almış oldu.

7 Eylül’de Amsterdam’daki karşılaşmaya sayılı günler kala Abdullah Avcı ve ekibi, bu maçtan dersler çıkartıp, puanla başlama adına işi sıkı tutacak. Ay-Yıldızlı ekibimiz sezon bitiminde yaptığı yurt dışı kampında aldığı sonuçların aksine, farklı yenilgi ile tanışıp, ayaklarını yere daha sağlam basmış olarak Hollanda önünde mücadele etme ruhunu kazanmış oldu!

Mert tamam da ya gerisi...
Yediğimiz iki golde de Mert hatalı tamam. Ancak diğer on oyuncu da en az genç eldiven kadar sorumlu. Daha maçın başı, savunma rahat topu kaleciye geri pas yaptı. Yok yere yaratılan streste Mert aceleci davrandı, kontrolsüz vurdu. Orta alan seyretti. Veli bundan yararlanıp aşırtma vuruşla ağları buldu. Maça galibiyet ile başlayan Avusturya önünde rakibe eskortluk etme merakından ikinci gol geldi. Harnik’in pozisyonunda Mert kontrolsüz hareketten penaltı yaptırdı.

Milli takım beş dakika içinde böyle hata yaparsa, sonuçlarına katlanır. Nitekim de öyle oldu.
Bu yarıda aradaki farkı kapatma adına Hamit, Burak ve Arda ile pozisyon bulduysak da gol sesi çıkmadı.

Motivasyon olmayınca...
İkinci yarı yapılan değişiklikler maça hareket getirdiyse de, bu pozisyona dönüşmedi. Nitekim ilk gollük atak 68’de Tunay’dan geldi. O da bomboş kale yerine topu dışarı attı. Avusturya gücü ölçüsünde oyunu istediği gibi yönlendirdi. Avcı’nın ekibinde ise tam tersini izledik. Savunma sürekli kademe hatası yaptı. Adam paylaşımında yetersiz kaldı. Orta alanda yardımlaşma yoktu. Pas yapma yerine oyunu hızlandırıp topu sürekli rakibe kaptırdılar. Bireysel yetenekler de öne çıkmadı. Forvet hattına yeterli destek gitmeyince Umut ve Mevlüt yalnızları oynadı.

Süper Kupa’nın ardından yaklaşan lig ve grup maçları öncesi son hazırklık maçındaki motivasyon eksikliği geceye damgasını vurdu.

Barbarlık!
Her ne kadar genelleme yapmak doğru olmasa da, başta Avusturya olmak üzere Avrupa’da yaşayan gurbetçilerin sahaya girme saçmalığı artık barbarlık boyutuna ulaşmış. Yazık. Ayıp. Rezalet. Sahaya giren birkaç kendini bilmezi, tribünler alkışlıyor. Türkiye bu medeniyet fakirlerince rezil oluyor.
Alıntı ile Cevapla
Sponsor
Cevapla






© 2013 KeLBaYKuŞ Forum | AtEsH
Telif Hakları vBulletin v3.8.4 - ©2000-2024 - Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0'e Aittir.
Açılış Tarihi: 29.08.2006