KeLBaYKuŞ Forum

Geri git   KeLBaYKuŞ Forum > Spor > Futbol


Futbol - Tüm takım taraftarları burada rahatça konuşabilirsiniz


Cevapla
 
Seçenekler
  #1 (permalink)  
Alt 16.08.12, 21:05
DennisBerkamp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Yavru Baykuş
 
Kaydolma: 15.08.12
Erkek
Mesajlar: 16
Teşekkürler: 0
Üyeye 0 kez teşekkür edildi
Standart "Önümüzdeki günlerde başka sürprizler olabilir"

Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, “Mersin İdmanyurdu'na desteğimin pazara kadar değil, mezara kadar olduğunu söylüyordum. Şükür bugün onu görüyoruz” dedi.

Çağlayan, Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Mersin İdmanyurdu'nun Galatasaray'dan transfer ettiği Juan Emmanuel Culio ile Mersin'e gitmek üzere Adana Havaalanı'na geldi.

Taraftarlar, Bakan Çağlayan ve Culio'yu hazırladıkları pankart ve sloganlarla karşılayarak sevgi gösterilerinde bulundu. Çağlayan ve Culio, Mersinli taraftarların yanına giderek selamladı.

Çağlayan, burada yaptığı açıklamada, Mersin'e milletvekili adayı olarak geldiğinde ilk ziyaretlerinden birini Mersin İdmanyurdu Kulübü'ne yaptığı anımsattı.

Her zaman Mersin'e destek vereceğini anlatan Çağlayan, “Mersin İdmanyurdu'na desteğimin pazara kadar değil, mezara kadar olduğunu söylüyordum. Şükür bugün onu görüyoruz” dedi.
Çağlayan, Mersin İdmanyurdu'nun verilen desteği boşa çıkarmayarak Süper Lig'e çıktığını ve burada da iyi bir grafik sergilediğini belirterek, “Mersin İdmanyurdu Süper Lig'de 'asansör takım olur' diyenleri mahcup etti ve etmeye devam edecek. Akdeniz Oyunları çerçevesinde Mersin'e yapılan diğer spor tesisleri ve yapılan yeni stat Mersin İdmanyurdu'nun gelecekte çok daha başarılı olmasını sağlayacak. Yeni yönetim seçildi, başkanımız tekrar yeni yönetimini yaptı. Ben onlara teşekkür ediyorum” diye konuştu.

“Böyle bir takıma da canımızı seve seve veririz” diyen Çağlayan, şöyle devam etti:
“Mersin İdmanyurdu'nun her türlü etkinliğinde yanlarında olmak benim boynumun borcu. Bundan dolayı başkan ile konuştuk, Culio'nun transferi konusunda görüşmeler başlamıştı. Ben dostlarıma rica ettim sadece. Sağolsun Ünal Aysal başkanıma, benim de başkanım aynı zamanda, rica ettim. Bugün Culio, Mersin'e geldi. Kendisine Nobre örneğini verdim. Nobre, Mersin'e ilk geldiğinde 'iyi oynarsan bu şehir seni baş tacı yapar' demiştim. Ve gerçekten taraftarları hangi etnik yapıdan, inanç temelinden gelirse gelsin sonuna kadar futbolcularına, takımlarına sahip çıkarlar. Pazar günü ilk imtihan başlıyor. Ümit ediyorum ki Mersin İdmanyurdu, Mersin'e iki bayramı yaşatacaktır.
Bu hafta başlayacak ligin futbolumuza, Türk spor camiasına, başarı, mutluluk, kardeşlik, birlik, beraberlik getirmesini temenni ediyoruz. İnşallah son derece fair-play bir ligi hep beraber göreceğiz.”
Çağlayan, Mersin İdmanyurdu'nun bu transferle çıtayı daha yukarı çektiğini belirterek, “Neden Avrupa kupalarına gitmesin? Geçen dönem ilk yarı gördük. İlk 5'te bitirdik. Bu yıl çok daha iyi, daha güzel şeyler yapacağız. Bekleyin bakalım önümüzdeki haftalarda belki bir sürprizimiz daha olabilir” dedi.

Çağlayan, daha sonra Mersin İdmanyurdu Kulübü Başkanı Ali Kahramanlı ve futbolcu Culio ile Mersin'e hareket etti.
Alıntı ile Cevapla
Sponsor
Cevapla


Seçenekler


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Brastik Başka Köylere Benzemez - İbrahim Sevindik Gazi Kemal Kendi Yazdıklarınız 0 26.12.10 16:36



© 2013 KeLBaYKuŞ Forum | AtEsH
Telif Hakları vBulletin v3.8.4 - ©2000-2024 - Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0'e Aittir.
Açılış Tarihi: 29.08.2006