KeLBaYKuŞ Forum

Geri git   KeLBaYKuŞ Forum > Oyun > Online Oyunlar


Online Oyunlar


Cevapla
 
Seçenekler
  #1 (permalink)  
Alt 30.05.12, 12:16
AngryBird - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Yavru Baykuş
 
Kaydolma: 24.02.12
Kadın
Mesajlar: 13
Teşekkürler: 0
Üyeye 0 kez teşekkür edildi
Standart Cengizhan 2 Para Birimlerinin Önceliği

Bildiğiniz gibi oyunda 4 para birimi var. Daha önce açıklamış olduğum gibi Moğol Parası ve Moğol Sikkesi ile oyun içerisindeki OOK’lerden alışverişi gerçekleştirebiliyorsunuz. Pazar’dan alışveriş yapabilmeniz için ise Pazar Parası veya Hanlık Parası’nı kullanıyorsunuz. Aradaki fark bu para birimlerinin takas edilebilir olup olmamaları. Moğol Parası ve Pazar Parası takas edilemezken, Moğol Sikkesi ve Hanlık Parası takas edilebiliyor.

Cengiz Han 2 oynarken ihtiyacınıza göre bu para birimleri arasından öncelik belirleyebiliyorsunuz. Örnek vermem gerekirse “J“ tuşuna basarak Pazar’ı açtığınızda birçok eşyanın PP yani Pazar Parası ile satıldığını göreceksiniz. Normalde üzerinizde yeteri kadar Pazar Parası ve Hanlık Parası bulunduğunda bahsettiğim türden bir eşya alırsanız PP’nizden harcayacaktır. Siz PP’nizi saklamak ve HP ile alışveriş etmek isterseniz “B” tuşuna basarak çantanızı açmalı ve “Öncelikle HP” seçeneğini seçmelisiniz.

Böylece artık normalde PP harcayarak alabildiğiniz bir eşyayı onun yerine HP harcayarak alabileceksiniz. Aynı şekilde çantanızı açarak “Öncelikle MS” seçeneğini seçerseniz de Moğol Parası yerine Moğol Sikkesi’ni öncelikli olarak harcarsınız. İstediğiniz zaman bu seçenekleri kapatarak normal haline geri dönebilirsiniz.
Alıntı ile Cevapla
Sponsor
Cevapla




Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Borsa: Para Asla Uyumaz | 2010 | BRRip | Türkçe Dublaj forumvakti Türkçe Dublaj DVDRip 0 06.01.12 19:50



© 2013 KeLBaYKuŞ Forum | AtEsH
Telif Hakları vBulletin v3.8.4 - ©2000-2024 - Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0'e Aittir.
Açılış Tarihi: 29.08.2006