KeLBaYKuŞ Forum

Geri git   KeLBaYKuŞ Forum > Spor > Futbol


Futbol - Tüm takım taraftarları burada rahatça konuşabilirsiniz


Cevapla
 
Seçenekler
  #1 (permalink)  
Alt 24.02.07, 19:21
zebani - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
V.I.P.
 
Kaydolma: 29.08.06
Erkek
Mesajlar: 8.365
Teşekkürler: 45
Üyeye 137 kez teşekkür edildi
Yeni UEFA'ya göre maçı van Gaal getirdi

AZ Alkmaar ile Fenerbahçe arasında dün akşam oynanan ve 2-2 beraberlikle sonuçlanan maçın ardından Avrupa Futbol Federasyonları Birliği'nin (UEFA), resmi sitesinde turun gideceğini gören AZ Alkmaar teknik direktörü Louis van Gaal'ın oyuncu değişiklikleriyle turu geri getirdiği yazıldı.
Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda bir hafta önce yapılan ilk maça dikkat çeken UEFA, o maçta konuk takım AZ Alkmaar'ın 3-1'lik galibiyeti yakaladıktan sonra beraberliğe razı olduğunu, bu maçta ise rollerin tamamen değiştini yazdı.

UEFA site editörleri, DSB-Stadı'da dün akşam oynanan maçta Fenerbahçe'nin Tümer ve Alex'in ayağından kazandığı golle 2-0 öne geçtiği ve tur için yeterli olan 5-3'lük skoru elde ettiğini belirtirken, AZ Alkmaar'ın Maarten Martens'in ayağından kazandığı golle tur için yeniden ümitlendiğini kaydettiler.

İkinci yarının hemen başında takımının eleneceğini gören AZ Alkmaar teknik direktörü Louis van Gaal'ın sahaya Martens ve Julian Jenner'i sürdüğünü belirten UEFA, bu oyuncuların oyuna girer girmez etkili olmaya başladıklarını, Martens'in ilk golü attığına, Jenner'in ise ikinci golün pasını verdiğine dikkat çekti. Deplasmanda atılan gol averajıyla turu geçmeyi başaran AZ Alkmaar'ın ilk 16 içindeki rakibinin İngiliz Newcastle United olduğu da kaydedildi
Alıntı ile Cevapla
Sponsor
Cevapla


Seçenekler




© 2013 KeLBaYKuŞ Forum | AtEsH
Telif Hakları vBulletin v3.8.4 - ©2000-2024 - Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0'e Aittir.
Açılış Tarihi: 29.08.2006