KeLBaYKuŞ Forum

Geri git   KeLBaYKuŞ Forum > Oyun > Knight Online > Resimler


Resimler


Cevapla
 
Seçenekler
  #1 (permalink)  
Alt 15.03.11, 18:34
bakteriyofaj - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Yavru Baykuş
 
Kaydolma: 05.03.11
Kadın
Mesajlar: 12
Teşekkürler: 0
Üyeye 0 kez teşekkür edildi
Standart Game Cam V2.5.0 DOWNLOAD VE RESİMLİ ANLATIM

Game Cam V2.5.0 DOWNLOAD VE RESİMLİ ANLATIM



UyarıGörmek için lütfen buradan üye olunuz.


İndirmek için resime tıklayınız.

Programı indirip kurunuz. Dosya içerisine birçok serial numarası ekledim, tek tek deniyip programı full sürüme geçiriniz.



UyarıGörmek için lütfen buradan üye olunuz.
[/CENTER]


Kurulum işlemi bittikten sonra oyuna giriyoruz ve program açılıyor.Program ayarlarını açmak için F1,kapatmak için Esc tuşlarını kullanıyoruz. (F1 tuşu için anlatım aşağıdadır)


DİKKAT !!!

Aşağıda anlatacağım ayarların tamamını oyun içinde yapınız.Oyunu yükledim,fakat data %99 hatası verdiği için oyun içinden anlatamıyorum.


UyarıGörmek için lütfen buradan üye olunuz.


Hotkeys sekmesine giriyoruz.Ardından aşağı doğru mause ile tıklayarak In Game Editör Toggle sekmesine giriyoruz.Bu sekmeye atayacağımız harf,programın ayarlarını açmaya yarayacaktır.Orjinalinde f1 var,fakat oyunda bunu kullanmak imkansız.Oyun sırasında f1'e bastığınızda ayarlar penceresi açılır,bu durum sıkıntı yaratır.Oyun içerisinde size sıkıntı vermeyecek bir harfi seçip kaydedin.


UyarıGörmek için lütfen buradan üye olunuz.


Hotkeys sekmesinden İnterface ayarına giriyoruz.Bu tuş en önemli tuşlardan birisidir.Video başlatmak/durdurmak/bitirmek için İnterface + komut kombinesini kullanıyoruz.

Örnek :

İnterface için N tuşunu ayarladım.Video çekmek için ise M tuşunu ayarladım.Oyuna girdik ve video çekeceğiz.Video çekiminin başlaması için N + M kombinasyonunu yapıyoruz,kayıt başlıyor.Bitirmek istediğimizde ise yine N + M komutunu kullanıyoruz.


UyarıGörmek için lütfen buradan üye olunuz.


Hotkeys sekmesinden Video Recording Toggle ayarına giriyoruz.Bu tuş Kayıt ve Bitiş için kullanılıyor.İstediğiniz harfi kaydedin.Video çekiminizin başlaması için İnterface + Recording kombinasyonunu yapıyoruz.Çekim bittiğinde tekrar İnterface + Recording kombinasyonlarını kullanın.


UyarıGörmek için lütfen buradan üye olunuz.


Hotkeys sekmesinden Pause Recording Toggle ayarına giriyoruz.Bu tuş Durdur/Devam et tuşudur.İstediğiniz harfi atayın.Kullanmak için İnterface + Pause kombinasyonunu yapıp durduruyoruz,tekrar aynı kombinasyon ile devam ettiriyoruz.


UyarıGörmek için lütfen buradan üye olunuz.


Hotkeys sekmesinden Show/Hide Preview Wincow ayarlarına giriyoruz.Bu tuş,sağ altta gözüken ön izleme penceresini açıp/kapatmaya yarar.İstediğiniz harfi atayın.Oyun içerisinde bu pencereyi kapatmak için İnterface + Show/Hide kombinasyonunu kullanın.

Ve sonunda Game cam programının ayarlarını başarı ile bitirdik.Videomuzu çektik ve kaydettik.


UyarıGörmek için lütfen buradan üye olunuz.


Sağdaki Pc saatinin yanındaki Gamecam ikonuna sağ tıklıyoruz.Browse sekmesinden Videos sekmesine giriyoruz ve videoları buluyoruz ve yarattığımız şaheseri büyük bir zevkle izliyoruz.Gamecam kurulumu bitti.(Bende bu arada masa üstümün reklamını yapayım,)




Konu alıntıdır arkadaşlar. Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana. Forumda yeniyim ve görevli olmak istiyorum. + Repleri esirgemeyiniz.
Alıntı ile Cevapla
Sponsor
Cevapla






© 2013 KeLBaYKuŞ Forum | AtEsH
Telif Hakları vBulletin v3.8.4 - ©2000-2024 - Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0'e Aittir.
Açılış Tarihi: 29.08.2006