KeLBaYKuŞ Forum

Geri git   KeLBaYKuŞ Forum > Online Film/Dizi izle > Yabancı Dizi izle > Supernatural


Supernatural - Supernatural dizisinin tüm sezonlarını burada izleyin


Cevapla
 
Seçenekler
  #1 (permalink)  
Alt 29.02.12, 16:55
hackhan34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Yavru Baykuş
 
Kaydolma: 24.06.11
Erkek
Mesajlar: 5
Teşekkürler: 0
Üyeye 0 kez teşekkür edildi
Yeni Castiel’in Dönüşü ve Bobby’nin Tekrar Diriltilmesi

Evet, Supernatural fanları, bu sezon hepinizin başından neler geçtiğini biliyoruz. Son birkaç ayda Winchesters kardeşlerin Castiel, Bobby ve arabalarını kaybedişlerini izlemek kolay değildi. Acınızı anlıyoruz (ama bununla beraber bu sezonda yer alan beklenmedik dönüşleri sevdiğimizi söyleyebiliriz).

Her şeyi yoluna koyacağımızı söyleyemiyoruz ama sizlere iyi haberler verebiliriz. Çarşamba günü yapılan Television Critics Association (Televizyon Yorumları Derneği) partisinde dizinin yapımcısı Robert Singer’le muhabbet etme şansı yakaladık Misha Collins’in Castiel olarak geri dönmesine ek olarak Jim Beaver’inda kesin olarak diziye dönüş yapacağına dair garanti aldık.

“Bu sezon, Jim birden çok formda boy göstererek dizide yer almaya devam edecek” diye belirten Singer “size söyleyebileceğim sadece bu kadar. Dizide Bobby’yi öldürmemizin sebebi çocukları biraz daha izole etmek için yapılmış bir plandı. Castiel’i kaybetmemizle bu durum başladı ve sonra da gerçek bir şeye dönüşüp Bobby ile olan bağlarını çok güçlendirdi. Çocuklar bu sene Bobby ile inanılmaz bir ilişki geliştirdiler ve sonra biz Bobby’yi çekip aldık ama şimdi onları daha önce hiç bulunmadıkları bir yere götürdük. Bu yerde hiç bir hayati destekleri yok, güvenlik ipleri, sırtlarını dayayacak bir şeyleri yok. İki yalnız kovboy olarak gittikleri yerde de bu devasa monolitik kötülükle karşılaşacaklar.”

Singer’in dediğine göre Bobby’nin ölümü aslında sezonun başından beri biliniyordu, planlanmıştı. “Bence biz bunu seyircinin Kabul edebileceği bir şekilde yapmayı başardık ve Jim’i de o yolda ilerletmeyi gerçekten istemiştik. Herkesin gözünde bir damla yaş. Evet, Kabul ediyorum çok tehlikeliydi ama biz hikâyenin bizi götürdüğü yere gitmeyi seviyoruz ve o durumda hikâyenin bizi götürdüğü yerdi” diye açıkladı.

Bu hafta Sarah Gamble’la konuştuğumuzda, Collins’lerin bölüm 317’de başlayan 3 bölümle ilgili tek bir kelime dahi etmedi ama sonuçta senaryo bittiği için Singer’in konu hakkında birkaç açıklama yaptı. “Castiel’le karşılaşacaklarını zaman karşılarında çok farklı biri olduğunu görecekler. Dean’in Castiel’le karşılaştığı ilk bölümde ona karşı biraz ahlaki ikilemde kalacaktır ve bu onu ruhani bir araştırmanın içine itecektir”.

Bu sezonun başında yapımcılar Castiel’i öldürünce dizinin fanları kendilerini üzüntüye terk edilmiş hissettiler ama bu sezon Singer çok daha tatmin edici sonuçlar olacağını garanti ediyor. “Evet, Sanki böyle bir nihai sonuca ermiş gibi hissedeceksiniz. Eh hemen ilk bölümden değil ama 3. bölüme geldiğiniz zaman derin bir nefes alacaksınız.”

Nihai sonuçtan bahsederken, Singer bize bu sezonun final bölümünün şüpheli bir şekilde biteceğini, The CW kanalının onlara 8. Sezonda yayına girseler de girmeseler de bunun böyle sonuçlanacağını dile getirdi. “yeni sezonlar konusunda bizler, her zaman iyimser olmak durumundayız. Bu sezonun sonunda da şüpheli, insanların yüreklerini hoplatacak bir son yazacağız ve neler olacağını hep beraber göreceğiz” dedi.

UyarıGörmek için lütfen buradan üye olunuz.
Alıntı ile Cevapla
Sponsor
Cevapla






© 2013 KeLBaYKuŞ Forum | AtEsH
Telif Hakları vBulletin v3.8.4 - ©2000-2024 - Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0'e Aittir.
Açılış Tarihi: 29.08.2006