KeLBaYKuŞ Forum

Geri git   KeLBaYKuŞ Forum > Oyun > Online Oyunlar


Online Oyunlar


Cevapla
 
Seçenekler
  #1 (permalink)  
Alt 20.02.12, 16:06
Aragorn86 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Yavru Baykuş
 
Kaydolma: 17.05.11
Erkek
Mesajlar: 13
Teşekkürler: 0
Üyeye 0 kez teşekkür edildi
Standart Drakensang Online Ücretsiz MMORPG OYUNU

Tamamen yazıdan oluşan tarayıcı oyunları artık tarih oldu. Artık devir Drakensang Online devri! Üç boyutlu grafikler ve muhteşem evreniyle
UyarıGörmek için lütfen buradan üye olunuz.
, Joygame farkıyla maceraya atıl !

Türkiye'nin bir numaralı oyun şirketi Joygame'den bir ilk daha! Çıktığı ilk günden itibaren büyük beğeni toplayan ve binlerce oyuncuyu kendine hayran bırakan Drakensang Online Joygame farkıyla Türkiye'de ! Tarayıcı tabanlı bir oyun olmasına karşın, üç boyutlu grafik kalitesi ve üstün ses kalitesiyle dikkat çeken Drakensang Online, tarayıcı tabanlı oyunlarda yeni bir çağın kapılarını aralıyor. Sadece yazı veya iki boyutlu grafik kalitesinden oluşan oyunlardan çok farklı olarak üç boyut teknolojisini tarayıcıdan çalıştırabilen Drakensang Online, sürükleyici hikayesi ve kurgusuyla oyunseverleri kendisine hayran bırakıyor. Türkiye üzerinden Joygame ile erişilebilen Drakensang Online, Türkiye'deki oyunseverlerin de büyük ilgisini çekeceğe benziyor.

Oyunda zindanlar ve yaratıklarla dolu ürkütücü ormanlar mevcut. Bu arada belirtmem gerek, Zindanların atmosferi gerçekten muhteşem. Gerçi genel olarak oyunun atmosferi çok etkileyici. Size verilen görevleri tamamladıktan sorna yalnızca seviye atlamıyor, artı tamamladığınız her göev sonunda eşya veya para da kazanıyorsunuz. Aynı şekilde yaratıkları keserek de üstlerindne düşen eşyaları ve paraları toplayabilirsiniz. Oyunda sadece görevleri tamamlayıp, yaratık kesmiyor ayrıca gelişmiş pvp sistemi ile arenalarda veya şehir dışında diğer oyuncularla da savaşabiliyorsunuz. Ayrıca arenalarda 3v3, 5v5 veya bayrak kapmaca gibi çeşitli oyun modları da mevcut.

Drakensang Online'ın iki farklı bölgesinde drakensang oynamak mümkün. Duria bölgesinde Grimmagstone, Kingshill, Shorfolk, Slifmoor, Teganswall, Willuxshire şehirleri bulurken, NORDLANDE şehrinde ise yalnızca Torstrond şehri mevcut.

Grimmagstone şehri oyuna başladığınızda ilk görevinizi bitirdikten sonra vardığınız şehirdir.

Willuxshire bölgesi ormanlık ve bataklıklardan oluşur. Bu bölgede bolca yaratık öldürüp sevie atlayabilirsiniz. Karakterinizi geliştirmek için gidilecek bölgelerden ilk akla gelen bir yer.

Kingshill bölgesi aslında bir kaleden oluşur. Dışarıdan gelecek saldırılara karşı yüksek surlarla korunmaktadır. Kingshill şehrinin içerisindeyseniz, güvendesiniz demektir.

Slifmoor eskiden demir işletmeciliğiyle zırh ve silah yapımıyla meşhur bu şehir türlü oyunlarla düşmanların eline geçmiş. Slifmoor şehrindeyseniz kimseye güvenemezsiniz demektir. Dikkatli olun!

Shorfolk şehri duria'nın altın şehri olarak bilinir. Denize olan kıyısı nedeniyle tam bir liman kentidir. Ticaret merkezi olarak adlandırılan bu şehir şu anda ejderhalar tarafından kuşatılmış durumda. Ancak Shorfolk'da savaşçılar için güvenli bir bölge bulunmaktadır. Bu bölgeye karakteriniz ile katılıp, diğer savaşçılarla birlikte ejderhalarla savaşabilirsiniz.



UyarıGörmek için lütfen buradan üye olunuz.
olmak çok kolay! Joygame'e tamamen ücretsiz olarak kayıt olduktan sonra Drakensang macerasına başlayabilirsiniz. Yeni nesil tarayıcı tabanlı oyun Drakensang Online'ı Joygame farkıyla Türkiye'de !
Alıntı ile Cevapla
Sponsor
Cevapla




Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
DrakenSang Online Joygame ile Türkiye'de Açıldı Aragorn86 Online Oyunlar 0 19.01.12 17:48
ZombiRock Online MMO Action Oyunu Açılıyor Aragorn86 Online Oyunlar 1 12.01.12 19:28



© 2013 KeLBaYKuŞ Forum | AtEsH
Telif Hakları vBulletin v3.8.4 - ©2000-2024 - Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0'e Aittir.
Açılış Tarihi: 29.08.2006