KeLBaYKuŞ Forum

Geri git   KeLBaYKuŞ Forum > Çöplük > Çöp Tenekesi


Çöp Tenekesi - Eski, gereksiz konu ve mesajlar burada toplanacaktır!


 
 
Seçenekler
  #1 (permalink)  
Alt 21.02.07, 09:45
ZipMaker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
İlk KeLBaYKuŞ!
 
Kaydolma: 28.08.06
Erkek
Mesajlar: 12.101
Teşekkürler: 516
Üyeye 12.628 kez teşekkür edildi
Standart Erotik içerikli hikaye kitapları toplatılıyor

Erotik içerikli hikaye kitapları toplatılıyor 20 Şubat 2007


ADAPAZARI (Sakarya), (DHA)

ADAPAZARI’nda ilköğretim 3 ve 4'üncü sınıflarına yönelik olarak okullarda dağıtılan, içerisinde erotik ifadeler bulunan hikaye kitaplarıyla ilgili inceleme başlatırken; Milli Eğitim Müdürlüğü hikaye kitaplarını okullardan toplamaya başladı.

Milli Eğitim Bakanlığı’nın resmi internet sitesinde, dağıtılan hikaye kitaplarının Talim ve Terbiye Kurulu'nun tavsiye ettiği kitaplar arasında olmadığını iddia etmesinin ardından yapılan araştırmada, kitapların alımı için İl Yayın Kurulu tarafından incelendikten sonra alımına onay verildiği belirtildi.

İl Yayın Kurulu, bu hikaye kitaplarının alımına kitapların ön sayfasında bulunan ‘Milli Eğitim Bakanlığı, Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığı kararıyla, Nisan 2004 / 2559 sayılı tebliğiler Dergisi’nde yayınlanan Ders kitapları ve eğitim araçları yönetmeliği’ne göre ve Ağustos 2004 / 2563 sayılı Tebliğler Dergisi’nde yayınlanan Yeni İlköğretim Türkçe Dersi Öğretim Proğramı’na uygun olarak hazırlanmış olup tüm ilköğretim öğrencilerine tavsiye edilir’ yazısı üzerine alımını yaptığı belirtiliyor.

Milli Eğitim Müdürlüğü bu yazının gerçek olup olmadığı yönünde de arastırma başlatırken, incelemede bu onay sonrasında kitapların Sakarya Valiliği İl Özel İdare Müdürlüğü Köy Destekleme Birliği kanalıyla 12 Aralık 2005 tarihinde alımının yapılarak Adapazarı merkezdeki ilköğretim okullarına dağıtıldığı ortaya çıktı.

Vali Yardımcısı Orhan Alimoğlu imzasıyla da ilköğretim okullarına teslim edilen hikaye kitapları, olayın ortaya çıkmasından sonra Milli Eğitim Müdürlüğü Teftiş Kurulu Başkanlığı müfettişleri okullara giderek ‘Aydede’ dizisinin seri kitaplarını tutanakla teslim aldı. İlk etapta da 25 kitap toplandı.

Bu arada bu kitapları satan Adapazarı'ndaki kitapevleri de gelen tepkiler üzerine bunları raflarından kaldırıyor.
Sponsor
 

Konuya Ait Popüler Kelimeler
rotik hikayeler ero hikaye ero hikayeler hikaye ero rotik hikaye eretik hikayeler hikayeler ero eroik hikayeler erptik hikayeler eroik hikaye eretikhikayeler hikaye kitapları e hikaye rotikhikayeler erptikhikayeler

Seçenekler




© 2013 KeLBaYKuŞ Forum | AtEsH
Telif Hakları vBulletin v3.8.4 - ©2000-2024 - Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0'e Aittir.
Açılış Tarihi: 29.08.2006