KeLBaYKuŞ Forum

Geri git   KeLBaYKuŞ Forum > Çöplük > Çöp Tenekesi


Çöp Tenekesi - Eski, gereksiz konu ve mesajlar burada toplanacaktır!


 
 
Seçenekler
  #1 (permalink)  
Alt 21.02.07, 09:30
ZipMaker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
İlk KeLBaYKuŞ!
 
Kaydolma: 28.08.06
Erkek
Mesajlar: 12.101
Teşekkürler: 516
Üyeye 12.628 kez teşekkür edildi
Standart Lisede taciz iddiası

Lisede taciz iddiası

21 Şubat 2007 Çarşamba 00:54
Kartal'da, öğrencisine cinsel tacizde bulunduğu iddiasıyla hakkında dava açılan beden eğitimi öğretmeni ile bu öğrenciye yardım eden Türkçe öğretmenine hakaret ettiği iddia edilen iki öğretmenin yargılanmasına başlandı.

Kartal 1. Sulh Ceza Mahkemesindeki duruşmada, tutuksuz sanıklar öğrenci B.K'ye cinsel tacizle suçlanan F.T. ile bu öğrenciye yardım eden Türkçe öğretmeni Ç.Ö'ye hakaret ettiği öne sürülen M.T. ile T.Z. hazır bulundu. Duruşmaya, öğrenci B.K'nın babası R.Y.K. ile hakarete uğradığını iddia eden müşteki durumundaki Türkçe öğretmeni Ç.Ö. de katıldı.

Öğrenci B.K, öğretmeni F.T'den şikayetçi olduğunu belirterek, bu kişinin kendisiyle okul dışında buluşmak istediğini, ancak bunu kabul etmediğini anlattı. 3 yıldır cinsel tacize uğradığını iddia eden B.K, F.T'nin kendisine cinsellikle ilgili sözler söylediğini belirtti.

B.K'nın babası R.Y.K. da kızının bu olayı kendisine anlattığını ifade ederek, şikayetçi olduğunu bildirdi. Sanık öğretmen F.T. ise suçlamaları reddetti. 33 yıldır öğretmenlik yaptığını, B.K'nın da 3 yıldan beri öğrencisi olduğunu belirten F.T, öğrencisine sadece iyilik yaptığını söyledi. Diğer sanıklar müdür yardımcısı M.T. ve öğretmen T.Z. de suçlamaları reddetti.
Sponsor
 

Konuya Ait Popüler Kelimeler
lisedeki tacizler





© 2013 KeLBaYKuŞ Forum | AtEsH
Telif Hakları vBulletin v3.8.4 - ©2000-2024 - Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0'e Aittir.
Açılış Tarihi: 29.08.2006