KeLBaYKuŞ Forum

Geri git   KeLBaYKuŞ Forum > Çöplük > Çöp Tenekesi


Çöp Tenekesi - Eski, gereksiz konu ve mesajlar burada toplanacaktır!


 
 
Seçenekler
  #1 (permalink)  
Alt 21.02.07, 09:23
ZipMaker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
İlk KeLBaYKuŞ!
 
Kaydolma: 28.08.06
Erkek
Mesajlar: 12.101
Teşekkürler: 516
Üyeye 12.628 kez teşekkür edildi
Standart 5 katlı 15 daireli bina çöktü

5 katlı 15 daireli bina çöktü

21 Şubat 2007 Çarşamba 07:07
Zeytinburnu Çırpıcı Mahallesinde 15 daireli 5 katlı bina çöktü. Çöken binanın enkazından 27 kişi yaralı olarak kurtarıldı. Zeytinburnu'nda çöken binanın enkazı altından Necla Demir adlı kadının cesedi çıkarıldı.

İkiz çocuklar aranıyor
Çırpıcı Mahallesi'nde çöken 5 katlı binanın enkazında AKUT, GEA, Sivil Savunma ve itfaiye ekiplerinin arama çalışmaları sırasında Necla Demir'in cesedine ulaşıldı. Olayda ölenlerin sayısı 2'ye yükseldi. Öte yandan çalışmalar enkaz altında bulundukları iddia edilen ikiz çocuklar için sürüyor. Ekipler, enkaz altında ikiz çocukların bulunduğu yönünde gelen haberler üzerine çalışmalarını delici ve kesici cihazlarla enkazın iç kesimlerine doğru yoğunlaştırdı.

Bina hasarlı değildi
Olay yerinde bulunan Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, "Bina çeşitli haber kaynaklarında yeraldığı gibi hasarlı ve işaretlenmiş değildi. Ben de zaman zaman mahallede yaptığım incelemeler sırasında binanın alt katında bulunan kahvehaneye uğrar, vatandaşlarla birlikte çay içerdim" şeklinde konuştu.

Kurtarılanlar
Öte yandan Çırpıcı Mahallesi'nde yaşanan olayda enkaz altından son olarak Murat Demir (12) adındaki bir çocuk kurtarıldı. Binadan şuana kadar kurtarılarak, tedavi altına alınanların isimleri ise şöyle; Bahar Demir, Hikmet Demir, Gülhan Demir, Zerda Demir, Evin Demir, Deniz Demir, Hacer demir, Sevim Demir, Demet Demir, Nur Demir, Murat Demir, Vahap Yıldız, İdris Güneş, Seyran Güneş, Feyruze Güneş, Sait Yıldırım ve soyismi belirlenemeyen Nazlı adında bir vatandaş.
Sponsor
 






© 2013 KeLBaYKuŞ Forum | AtEsH
Telif Hakları vBulletin v3.8.4 - ©2000-2024 - Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0'e Aittir.
Açılış Tarihi: 29.08.2006