KeLBaYKuŞ Forum

Geri git   KeLBaYKuŞ Forum > Yaşam & Eğlence > Sağlık


Sağlık - Sağlığımız hakkında bilgileri bulabilirsiniz


Cevapla
 
Seçenekler
  #1 (permalink)  
Alt 20.02.07, 17:03
ZipMaker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
İlk KeLBaYKuŞ!
 
Kaydolma: 28.08.06
Erkek
Mesajlar: 12.101
Teşekkürler: 516
Üyeye 12.628 kez teşekkür edildi
Standart çocuk aldırmak

Ailenin, çocukların, devletin mutluluğu bir plan çerçevesinde kurulmalıdır. Birinci planda doğum kontrolü gelir, ondan sonra da çocuk aldırmak yer alır. Bir grafiğin gösterdiği gibi daha önce çocuk aldırıldığında erken doğum veya düşük yapmak olasılığı çok artar.

Ayrıca birkaç kez çocuk aldırıldığında, istense bile bir daha çocuk sahibi olmama tehlikesi büyür. Onun için daha çocuk sahibi olmamış, hele o zamana kadar doğum kontrolünü hiç denememiş bir kadının çocuk aldırması, büyük akılsızlıktır.

Rahmin düşük yapmak için değil, gebelik için var olduğu hiç unutulmamalıdır. Çocuk aldırmak doğaya aykırıdır ve öyle kalacaktır.

Çocuk aldırmak için gerekli ameliyat körebe oyunu gibidir; bunun Japonya'da desteklenmesi ve çok pahalı olmayışı, ne yazık ki genç kadınların düşüncesizce sağlıklarını ve yaşamlarını tehlikeye atmalarını kolaylaştırmaktadır.

Günümüzde doğum kontrolü ve cinsel yaşam aynı anlama gelmelidir. Doğum kontrolü hakkında hiç bir şey bilmeyen kişi, akıllı olduğunu ileri süremez. Prezervatif (kaput) kullanmak ne aşağı görülmeli, ne de bundan tiksinti duyulmalıdır.
Alıntı ile Cevapla
Sponsor
Cevapla






© 2013 KeLBaYKuŞ Forum | AtEsH
Telif Hakları vBulletin v3.8.4 - ©2000-2024 - Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0'e Aittir.
Açılış Tarihi: 29.08.2006