KeLBaYKuŞ Forum

Geri git   KeLBaYKuŞ Forum > Yaşam & Eğlence > Sağlık


Sağlık - Sağlığımız hakkında bilgileri bulabilirsiniz


Cevapla
 
Seçenekler
  #1 (permalink)  
Alt 20.02.07, 17:01
ZipMaker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
İlk KeLBaYKuŞ!
 
Kaydolma: 28.08.06
Erkek
Mesajlar: 12.101
Teşekkürler: 516
Üyeye 12.628 kez teşekkür edildi
Standart Petting

Amerikan gençliğinin petting veya necking adı verdikleri yöntem, gittikçe gençlik arasında yayılmaktadır. Bu, delikanlılar ve genç kızlar arasındaki cinsel birleşime varmayan, fiziksel temastır. Bu sırada karşı cins görüldüğü için pettingin autoerotizm kadar zararlı olmadığı ileri sürülür. Hatta, evliliğe hazırlanmaları için genç çiftlere önerilir bile.

Bu gibi evlilik öncesi cinsel oyunların savunucuları, pettingin taşan gençlik enerjisini dengeli durumda tutmak için autoerotizmden daha yararlı olduğunu ileri sürmekte ve sonunda kızların bakireliklerine zarar gelmeyeceği görüşünü benimsemektedirler.

Ben, pettingin karşısındayım.

Pettingin çeşitli türleri vardır, ilişki normal olarak başlayabilir, fakat bir kez karşı cinsle bedensel temas olursa, erkek elinde olmadan daha cesurca sevişme yollarını arar, kadın ise gitgide kendi üzerindeki kontrolünü yitirir, günün birinde kendini tutamaması hemen hemen kaçınılmaz bir durumdur. Her iki eş, adım adım ilerler ve cinsel birleşime çok yaklaşan bir noktaya varır. Kendi kendilerini gitgide uyarmaktadırlar. Petting noktasına vardıkları zaman, delikanlı ve genç kızlara öpüşmek, basit sarılmalar yetmemeye başlar.

Bunlar öpüşürler ve birbirlerinin vücutlarındaki erojen bölgeleri okşarlar. Yani birleşim tamamlanmadan, göğüsler ve cinsel organlar uyarılır. Cinsel temas konusunda deneyleri olmayan, evlenmemiş genç insanlar, çoğu kez ağız yoluyla uyarmadan kaçınır ve cinsel organlara dıştan dokunmakla yetinir.

Genellikle delikanlı, kızın cinsel organlarını parmaklarıyla uyarır. Buna karşın kızlar elle uyarmak yöntemini pek fazla uygulamaz. Kız, bundan ve ağız yoluyla uyarmadan, erkeğin tersine tatmin olamaz, içinde bunlara karşı psikolojik direnme oluşur. Genç kız ancak cinsel temasa alıştıktan sonra, ağız ve parmak uyarmalarını fazla diretmeden kabullenir.

Aslında petting sağlığa zararlı değildir, fakat temasa gidiş süresini kısaltır. Delikanlı bir kızla petting ilişkilerini ne kadar uzun sürdürürse, kendine hakim olması, genç kızdan daha zorlaşacaktır. Ancak çok kuvvetli irade, erkeği ve kızı sınırı aşmaktan alıkoyacaktır.

Pettingin ilerki evlilik yaşamının daha iyi olmasında rolü yoktur. Bunun önemi sadece uyarıcı ön oyunları başkalarından daha önce öğrenmiş olmalarıdır. Bu gibi cinsel bilgiler, kolayca öğrenilebilir, fakat bizzat yaşamak yerine kitaplardan öğrenmek daha iyidir.

"Ateşli" petting konusunda birkaç söz daha söylemek gerekir; her iki eş de birbirlerine gitgide alıştıkları için, gün geçtikçe petting, uyarıcılığından yitirir. Eşler gittikçe daha kuvvetli uyarılma yollarını arar ve sonunda cinsel ilişkiye kadar gider. Yeni sevgiliyle bu hedefe daha çabuk ulaşılır. Delikanlılar ve özellikle genç kızlar, "kuvvetli" pettingi evlendikten sonraki yaşamlarına saklamaları gerektiğini bilmelidir. Sevginin soylu olanaklarını bir kenara atmakla, sadece zevki ön plana getirmekle, ilerdeki evlilik yaşamı için hiç de hoş olmayacak bir deney elde etmiş olurlar.
Alıntı ile Cevapla
Sponsor
Cevapla






© 2013 KeLBaYKuŞ Forum | AtEsH
Telif Hakları vBulletin v3.8.4 - ©2000-2024 - Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0'e Aittir.
Açılış Tarihi: 29.08.2006