KeLBaYKuŞ Forum

Geri git   KeLBaYKuŞ Forum > Yaşam & Eğlence > Sağlık


Sağlık - Sağlığımız hakkında bilgileri bulabilirsiniz


Cevapla
 
Seçenekler
  #1 (permalink)  
Alt 20.02.07, 16:50
ZipMaker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
İlk KeLBaYKuŞ!
 
Kaydolma: 28.08.06
Erkek
Mesajlar: 12.101
Teşekkürler: 516
Üyeye 12.628 kez teşekkür edildi
Standart boşalmanın geciktirilmesi

Boşalmanın kadının orgazmı ile aynı anda olması için, erkek, eşi ile birleşim öncesi aşk oyunlarını ciddiye almalıdır. Ayrıca kendisini de geciktirme süresini uzatmaya alıştırmalıdır. En önemlisi, erkek birlikte orgazmı arzulamalıdır.

Yeni evliler için, kadının orgazma ne zaman ulaşacağını ve bunun belirtilerini anlamak zordur. Bunu deneyimsiz çiftler için kolay duruma getirmek üzere, daha önce bir işaret kararlaştırılmalıdır ve zamanı gelince bu işaretten yararlanılmalıdır.

Özellikle kadın, orgazma hazır olduğu zamanı eşine belirtmelidir. İşaret geciktiğinde, gene de erkeğin pozisyonunu ve hareketlerini değiştirmesi için yeteri kadar zamanı vardır. Çeşitli pozisyonlar erkeği daha fazla uyarır, bazıları ise kadını daha fazla heyecanlandırır.

Eşler bu pozisyonların arasından erkeği en az uyaranını, aynı zamanda kadını en fazla heyecanlandıranını seçmelidir.

Erkek hareketlerine de zaman zaman dinlenmek için ara vermelidir. Fakat bu dinlenme çok uzun sürmemelidir, aksi durumda kadının heyecanı soğuyabilir ve yeniden uyarılması zorlaşabilir. Kısa süre dinlenmekle bile erkek heyecanını epeyce yatıştırabilir.

Öte yandan kısa süre dinlenmek, kadının duygularını da alevlendirir ve onu sabırsız duruma getirir. Ama dinlenmek uzun sürerse, erkek hareketlerini okşamalarla desteklemeyi unutmamalıdır. Tatlı aşk fısıltıları ve sevgi dolu bakışlar, çok kuvvetli uyarıcıdır. Göğüslerin öpülmesi ve okşanması, kadının şehvet duygularını ayakta tutmak için etkili yöntemdir. Erkek de duygularını dizginlediği için, heyecanına kendisini kapıp koyuvermez.

Boşalmayı geciktirmek için başka bir etken de hareketlerin şeklidir. Yavaşça giriş ve hafif hareketler, mutlaka hafif uyarılma oluşturmaz. Genellikle erkek, penisin baş kısmı ve çevresinin uyarılmasıyla büyük heyecan duyar. Yalnızca penisin baş kısmının girmesiyle yapılan hafif hareketler kuşkusuz ki her iki eşin de uyarılmasını artıracak ve boşalmayı geciktirmeyi olanaksız kılacaktır.

Fakat yavaşça yerleştirmek ve hızla geri çekmek kadında bekleme ve uyarılma duygularını etkileyecektir. Bu durumda uyarılma, kadında erkekten çok daha fazla olacaktır. Erkek penisi olanaklı olduğu kadar derine yerleştirmeli ve geri çekilirken baş kısmı vaginanın içinde bırakmalıdır. Kadın da erkeğe yardımcı olacak hareketleri yapmalıdır.

Böylece erkek, kadın orgazma hazır duruma gelinceye kadar boşalmasını geciktirebilir. Artık kadın kısa bir süre erkeğin boşalmasını bekleyebilir. Ve sinyali verebilir. Erkek aktif uyarmaya yeniden başlayabilir ve sarhoşluk dünyasına geçebilir. Kadın onu sabırsızlıkla beklemektedir ve boşalma anında o da birdenbire rahatlama duyar.

Boşalmanın geciktirilmesini önceden planlamak zor değildir. Her erkek, eşiyle birlikte olmadığında, orgazmının yetersiz kaldığını anlamalıdır. Fakat şunu da eklemek doğru olur ki, boşalmayı geciktirmek, düşünceleri başka konulara yöneltmek değildir. Düşünceleri tamamıyla önemsiz şeylerle yormak alışkanlığı, erkeğin cinsel gücü üzerinde olumsuz etkiler yaratabilir.

Oradan oraya atlayan düşünceler, gerektiği anda boşalmanın oluşmasını da engelleyebilir, bunun sonucunda da iktidarsızlık ortaya çıkabilir. En iyisi, erkeğin kadını yönetirken sakin bir pozisyonda onu seyretmesidir.
Alıntı ile Cevapla
Sponsor
Cevapla






© 2013 KeLBaYKuŞ Forum | AtEsH
Telif Hakları vBulletin v3.8.4 - ©2000-2024 - Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0'e Aittir.
Açılış Tarihi: 29.08.2006