KeLBaYKuŞ Forum

Geri git   KeLBaYKuŞ Forum > Çöplük > Çöp Tenekesi


Çöp Tenekesi - Eski, gereksiz konu ve mesajlar burada toplanacaktır!


 
 
Seçenekler
  #1 (permalink)  
Alt 20.02.07, 09:02
ZipMaker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
İlk KeLBaYKuŞ!
 
Kaydolma: 28.08.06
Erkek
Mesajlar: 12.101
Teşekkürler: 516
Üyeye 12.628 kez teşekkür edildi
Standart Samba dünyaya sıçradı

Samba dünyaya sıçradı

ABD'den Fransa'ya, dünyanın dört bir yanında düzenlenen festivaller milyonlarca kişiyi sokaklara döktü. Almanya'da başrolde siyasiler vardı

DIŞ HABERLER SERVİSİ

DÜNYANIN dört bir yanında düzenlenen festivallerin en görkemlisi Brezilya'nın ünlü Rio Festivali olarak kayıtlara geçerken, Katrina'nın yıktığı New Orleans kenti de hayatta olduğunu Mardi Gras festivaliyle kanıtlamaya çalışıyor. Avrupa ülkelerinde düzenlenen festivallerde de siyasi figürler ön plana çıktı. 700 bin kişinin geldiği Mardi Gras Festivali'nin yarattığı ekonomik getirinin, özellikle kasırgadan sonra ayağa kalkmakta güçlük çeken işletmecilerin yüzünü güldürmesi bekleniyor.



İTALYA'NIN Sardinya Adası'ndaki "La Sartiglia" karnavalı, "şanslı bir yıldızı takip etmek", "baharla kaynaşmak" ve en çok da bölgedeki "gözü pek atlı süvarilerin kendilerini göstermeleri" amacıyla düzenleniyor. Festivalde maskeli çok sayıda kadın ve erkek atlarının üzerinde geçit yapıp performans sergiliyorlar. Almanya'da ise Beşinci Mevsim olarak adlandırılan karnaval kutlamaları Pembe Pazartesi günüyle doruk noktasına ulaştı. Köln, Düsseldorf ve Mainz'daki kutlamalara 5 milyondan fazla kişi katıldı.
Sponsor
 






© 2013 KeLBaYKuŞ Forum | AtEsH
Telif Hakları vBulletin v3.8.4 - ©2000-2024 - Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0'e Aittir.
Açılış Tarihi: 29.08.2006