KeLBaYKuŞ Forum

Geri git   KeLBaYKuŞ Forum > Çöplük > Çöp Tenekesi


Çöp Tenekesi - Eski, gereksiz konu ve mesajlar burada toplanacaktır!


 
 
Seçenekler
  #1 (permalink)  
Alt 20.02.07, 08:45
ZipMaker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
İlk KeLBaYKuŞ!
 
Kaydolma: 28.08.06
Erkek
Mesajlar: 12.101
Teşekkürler: 516
Üyeye 12.628 kez teşekkür edildi
Standart İmparatorluklar özür dilemeyi sevmez

İmparatorluklar özür dilemeyi sevmez 20 Şubat 2007


Muammer Elveren / PARİS

Le Figaro, Ermenistan Cumhurbaşkanı Koçaryan ile röportajı, "Koçaryan: Türkiye özür dilemelidir" başlığıyla verdi. Ancak içerikte Koçaryan’ın "İmparatorluklar her zaman özür dilemekte zorlanır" sözleri yer alıyordu.

ERMENİSTAN yılı etkinlikleri dolayısıyla Fransa’da bulunan Ermenistan Devlet Başkanı Robert Koçaryan, Le Figaro Gazetesi’ne verdiği röportajda, daha önceki görüşlerini tekrarlayarak soykırım iddialarının hükümetler arası komisyonlarca görüşülmesini önerdi ve Türkiye ile önkoşulsuz diplomatik ilişki kurmaya hazır olduklarını söyledi. Koçaryan, "İlk şok atlatıldıktan sonra Hrant Dink cinayetinin Türkiye-Ermenistan ilişkilerinin iyileşmesine bir etkisi olacağını sanmıyorum. Sorun çok daha derindir ve kaynağı Türk halkının tarihindedir. İmparatorluklar her zaman özür dilemekte zorlanırlar, üstelik bu imparatorluk doğulu ise bu gerçek daha da belirgindir" dedi.

Aynı demeçte Koçaryan, "Fransa’nın Ermeni soykırımı inkarına ceza getiren yasayla ilgili tutumunu nasıl buluyorsunuz?" sorusuna şu cevabı verdi: "Fransa’ya soykırım yasasını tanıdığını için minnettarız. Bu konuyu daha ileriye götürecek girişimler olduğunu da biliyorum ama bu Fransa’nın iç işidir ve bu konuda kendisine uygun formülü de kendisi bulmalıdır. Tabii Ermenistan, soykırımın tanınması için yapılan her girişimi kabul edecektir."
Sponsor
 






© 2013 KeLBaYKuŞ Forum | AtEsH
Telif Hakları vBulletin v3.8.4 - ©2000-2024 - Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0'e Aittir.
Açılış Tarihi: 29.08.2006