KeLBaYKuŞ Forum

Geri git   KeLBaYKuŞ Forum > Çöplük > Çöp Tenekesi


Çöp Tenekesi - Eski, gereksiz konu ve mesajlar burada toplanacaktır!


 
 
Seçenekler
  #1 (permalink)  
Alt 20.02.07, 08:41
ZipMaker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
İlk KeLBaYKuŞ!
 
Kaydolma: 28.08.06
Erkek
Mesajlar: 12.101
Teşekkürler: 516
Üyeye 12.628 kez teşekkür edildi
Standart Milletvekilliği teklif edildi reddettim

Milletvekilliği teklif edildi reddettim
Neslihan KARA


Popstar Alaturka'da bir siyasi partiden teklif aldığını açıkladı. Ancak bu teklifi kabul etmediğini belirten Ersoy, "Belli bir bölgenin Bülent'i olmaktansa, Türkiye'nin Bülent'i olmayı tercih ettim" dedi.


Bülent Ersoy'un özel fotoğrafları için tıklayınız...

Pazar gecelerinin vazgeçilmezi olan Popstar Alaturka yarışmasında, yarışmacılar kadan jüri üyeleri de geceye damgasını vuruyor. 113 aday numaralı Erhan'ın nota bilmediği jüri üyeleri arasında tartışmaya neden olurken, gecenin birincisi Yurdanur oldu. Tartışmalı geçen gecede Bülent Ersoy, seçimlerde adaylığını koyması için siyasi bir partiden teklif aldığını söyleyerek, "Bir siyasi partiden milletvekilliği adaylığı gelmişti. Ancak ben belli kesimin, belli bölgenin Bülent'i olmaktansa, tüm Türkiye'nin Bülent'i olmayı tercih ettim" dedi. Ersoy, Armağan Çağlayan'ın ısrarına rağmen teklifin hangi parti olduğunu söylemedi.



Önce Orhan konuşmalı

Türk sanat müziğinin ünlü ismi Adnan Şenses, Popstar Alaturka'nın jüri üyelerini değrelendirdi. Dün sabah Kanal D'de yayınlanan "Dobra Dobra" programında, Bülent Ersoy'un musiki kültürünün tartışılmaz olduğunu ancak ondan da büyük Orhan Gencebay bulunduğunu belirten Şenses, "Orhan Gencebay onların içinde profesördür. Her şeyi Bülent Ersoy yönlendiriyor. Orada her şeyin kararını verecek Orhan'dır. Sonra Bülent'tir, Ebru'dur ve sonra Armağan'dır. Bülent, Ebru'yu tenkit ediyor. Ebru çok terbiyeli kız, hiç cevap vermiyor. Ben olsam kafalarına vurup çıkar giderdim" dedi.
Sponsor
 






© 2013 KeLBaYKuŞ Forum | AtEsH
Telif Hakları vBulletin v3.8.4 - ©2000-2024 - Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0'e Aittir.
Açılış Tarihi: 29.08.2006