KeLBaYKuŞ Forum

Geri git   KeLBaYKuŞ Forum > Genel Başlıklar > Kariyer


Kariyer - İş hayatı ile ilgili bilgiler burada


Cevapla
 
Seçenekler
  #1 (permalink)  
Alt 19.02.07, 10:48
ZipMaker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
İlk KeLBaYKuŞ!
 
Kaydolma: 28.08.06
Erkek
Mesajlar: 12.101
Teşekkürler: 516
Üyeye 12.628 kez teşekkür edildi
Standart Alışveriş merkezi yönetim sırları

Multi Turkmall şirketinde Alışveriş Merkezleri Müdürü olarak görev yapan Engin Yıldırım’ın yazdığı “Alışveriş Merkezi Yönetim Sırları” adlı kitap, sektördeki ilk özgün ve yerli kaynak kitaplardan biri olma özelliğini taşıyor.

Uzun yıllardan beri alışveriş merkezleri ve perakende sektöründe üst düzey yöneticilik yapan Engin Yıldırım, tecrübelerini ve bilgi birikimini paylaştığı kitabında alışveriş merkezi konseptinin geliştirilmesi, mağaza karmasının oluşturulması, kiralanması, yönetimi, müşteri ilişkileri yönetimi, teknik ekip, güvenlik/temizlik, lokasyon, franchise sistemi, alışveriş sırları, kurumsal itibar ve iletişim gibi pek çok konuyu örneklerle anlatıyor.



Kariyerine 11 yıldır alışveriş merkezleri sektöründe devam eden, çeşitli dergilerde yazıları yayımlanan, bu süre içerisinde kiralama ve yönetim danışmanlığı hizmeti de veren Yıldırım, Capitol Alışveriş Merkezi, Olivium Outlet Center ve Metro Group’ta üst düzey yönetici olarak çalıştı. Tepe Nautilus ve Flyinn Alışveriş Merkezi’nde ise genel müdürlük yaptı. Halen Multi Turkmall’da “Senior Center Manager” unvanıyla çalışıyor. Edindiği bilgi ve tecrübelerini araştırmalarla destekleyerek yıllardır Market dergisindeki Pusula adlı köşesinde yazan Yıldırım, bu çalışmalarını ‘Alışveriş Merkezi Yönetim Sırları’ adlı kitabında topladı.

Kitabı edinmek isteyenler perajans@perajans.com.tr’den ücretsiz olarak isteyebilirler.


Tarih : 12.12.2006
Alıntı ile Cevapla
Sponsor
  #2 (permalink)  
Alt 19.02.07, 22:18
ZipMaker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
İlk KeLBaYKuŞ!
 
Kaydolma: 28.08.06
Erkek
Mesajlar: 12.101
Teşekkürler: 516
Üyeye 12.628 kez teşekkür edildi
Standart

Teşekkürler güzel paylaşım...
Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Konuya Ait Popüler Kelimeler
avm yönetimi avm yöneticiliği alışveriş merkezi yönetimi alışveriş merkezi yönetim sırları avm yöneticisi avm yönetim alışveriş merkezleri yönetimi avm listesi avm güvenliği avm yönetim sırları alışveriş merkezi yöneticiliği avm yönet oyunu





© 2013 KeLBaYKuŞ Forum | AtEsH
Telif Hakları vBulletin v3.8.4 - ©2000-2024 - Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0'e Aittir.
Açılış Tarihi: 29.08.2006