KeLBaYKuŞ Forum

Geri git   KeLBaYKuŞ Forum > Spor > Futbol > Beşiktaş


Beşiktaş


Cevapla
 
Seçenekler
  #1 (permalink)  
Alt 19.10.10, 14:41
rank1ng - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Uzman Baykuş
 
Kaydolma: 23.01.10
Erkek - 29
Mesajlar: 610
Teşekkürler: 11
Üyeye 123 kez teşekkür edildi
Standart Porto dehŞet bİ takim

PORTO DEHŞET BİR TAKIM
19.Ekim.2010 10:7:0

Porto maçı öncesi Beşiktaş Teknik Direktörü Bernd Schuster'e en sağlam rapor Quaresma'dan geldi.
PAYLAŞ

Eski takımıyla ilgili bilgileri Alman hocayla paylaşan Q7, “Karşımızda çok koşan, topu ayağa oynayan ve pozisyona çok hızlı giren bir takım olacak. Savunmada sağlam olmalıyız” dedi.

PORTO maçı öncesi Beşiktaş Teknik Direktörü Bernd Schuster’e en sağlam rapor Quaresma’dan geldi. Sakatlığı nedeniyle perşembe akşamı oynanacak maçta forma giyemeyecek olan ve tedavisine Portekiz’de devam eden yıldız oyuncu, eski takımıyla ilgili bilgileri Alman hocayla telefonda paylaştı ve “Çok dikkatli olmalıyız. Porto dehşet bir takım” dedi.

İki yıldızı da çok etkili

Milli takımdaki doktorlar tarafından tedavi edilen Quaresma’nın, “UEFA Avrupa Ligi’nde grup mücadelelerine muhteşem bir başlangıç yaptık. Seyircimiz önünde Porto’yu yenecek güçteyiz. Ancak, sadece grubumuzun değil bu kupanın da favorilerinden birine karşı mücadele edeceğiz. Onlarla kafa kafaya oynamak çok zor. Oyunun her anında koşan, topu ayağa oynayan ve pozisyona çok hızlı giren bir takım karşımızda olacak” diye görüş belirtti. Mourinho döneminde Avrupa’da çifte kupa kazanan o dönemki takımın bir fotokopisi olan Porto’nun en etkili isimlerinin Kolombiyalı golcü Falcao ve Brezilyalı orta saha oyuncusu Hulk olduğunu da kaydeden Quaresma, bu iki oyuncuya mutlaka önlem alınması gerektiğini belirtti.

İyileşmem 4-5 hafta sürer

Quaresma, Portekiz’in Publico gazetesinde yer alan demecinde, “Sağ bacak arka adalemde yırtık olduğu kesinleşti ve bu yüzden sakatlığımın iyileşmesi toplamda 4 ya da 5 hafta alacak” dedi. Siyah-beyazlı takımı seçtiği için çok mutlu olduğunu bir kez daha dile getiren Portekizli yıldız, “Beşiktaş, ihtiyacım olanı, faydalı olduğumu hissettirdi” diye konuştu.
Alıntı ile Cevapla
Sponsor
Cevapla






© 2013 KeLBaYKuŞ Forum | AtEsH
Telif Hakları vBulletin v3.8.4 - ©2000-2024 - Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0'e Aittir.
Açılış Tarihi: 29.08.2006