KeLBaYKuŞ Forum

Geri git   KeLBaYKuŞ Forum > Spor > Futbol > Beşiktaş


Beşiktaş


Cevapla
 
Seçenekler
  #1 (permalink)  
Alt 18.10.10, 23:07
rank1ng - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Uzman Baykuş
 
Kaydolma: 23.01.10
Erkek - 29
Mesajlar: 610
Teşekkürler: 11
Üyeye 123 kez teşekkür edildi
Standart Holosko paket servİsİ İle gÖnderİlmelİdİr

'HOLOSKO PAKET SERVİSİ İLE GÖNDERİLMELİDİR'
18.Ekim.2010 15:36:0

Alen Markaryan'dan 1903Radyo mikrofonlarına çarpıcı açıklamalar...
PAYLAŞ

1903radyo'nun sevilen programlarından biri olan Alen Markaryan'ın sunduğu Alen-i programında Alen Markaryan çarpıcı açıklamalarda bulundu.
Markaryan, yaptığı açıklamada;
'' Beşiktaş-Manisaspor maçının zor geçeceğini biliyorduk. Beşiktaş'ı gole götürecek adamlar yoktu. Forzabesiktas'da maçtan önce olası bir yenilgide futbolcularımızı yuhalamayalım alkışlarla gönderilim diye başlık açmıştık. Bunuda bu maçta gösterdik. Schuster'in ısrarla neden Hakan diyor bunu anlamıyoruz. Hata yaptıkca ve devamlı Hakan'a şans verdikce Cenk'i bitirirz. Schuster göze hoş gelen bir futbol oynatıyor ama eksiklerimiz var. Beşiktaş garip goller yiyor. Beşiktaş bugün baktığımız zaman bireysel hatalardan gol yiyoruz. Yediğimiz ilk golde Necip ile başladı hata zinciri, ,İbrahim Üzülmez ile son buldu. Quaresma yok diye İbrahim üzülmez öne çok çıktı ve geri gelemedi. Manisaspor maçının atmosferi Perşembe günü yansıyacaktır. Beşiktaş 13 bin kombine satmış stada giren sayısı 15 bin. Yönetim bilet fiyatlarını üst düzeyde tutuyor. Beşiktaş camiasının içinde yüksek fiyat ile bilet satamassın. İnsanlar Porto maçına girebilmek için Manisa maçına gelmedi. Guti ve Quaresma'nın olmayışı 3 bin kişinin gelmemesini etkiledi.Beşiktaş yerli oyunculardan verim alamıyoruz. Necip Aurelio'nun eksikliğini dolduramadı.''
- MUSTAFA DENİZLİ, NİHAT'I BİTİRDİ -
'' Mustafa Denizli Nihat'ı bitirdi. Her maçta kendini var etmek için oynattı oynattı her pozisyonda şut çeke çeke Nihat'ın gücü kalmadı. Nihat ilk geldiği günden beri eleştiriliyordu. Futbolcu eğer futbolcuysa 15 gün içinde kendine gelir. Nihat'ta isteksizlik var. Bana Ernst gibi üç tane daha yerli oyuncu gerekiyor. Guti ve Quaresma'nın olmadığı zamanda onun yerini doldurabilcek adamlar gerekiyor. Benim için Nihat ile başlayan her maçta Beşiktaş 10 kişi oynar.''
- HOLOSKO GÖNDERİLMELİDİR -
'' Holosko, paket servisi ile gönderilmelidir. Holosko gitmedi Delgado gitti. Tabata cezalı, Guti yok yerine kim oynayacak? Bana top atacak adam yok. Delgado'nun yerine Holosko gönderilmeliydi. Schuster Delgado'nun gitmesini hiç istemedi.
- GUTİ TRABZONSPOR MAÇINDA DAYAK YEDİ -
'' Guti Trabzonda resmen dayak yedi ve Kuddusi Müftüoğlu bunu resmen izledi. Bu yüzden Guti iki haftadır sahalardan uzak. Quaresma,Guti ve Schuster'in gelmesi ile Avrupa basınında yer alıyoruz. Bu yüzden böle kaliteli adamları hakemler korumalı.
- ÜZERİMDE KOMPLOLAR BAŞLADI -
'' Hikmet Karaman ile Manisa maçından önce görüştüğümü yazmış basın. Böyle birşeyin olması söz konusu bile değil. Maçtan sonra Hikmet Karaman'ı aradım ve bunu sordum. Oda bana mahkemeye vereceğini bunun bana karşı yapılabilecek bir komplo olduğunu düşündü. Cezamın bitmesine yakın bir zamanda tekrar komplolar başladı.Porto maçından sonra cezam bitebilir. Porto maçından sonra tribünlerde olacağım. ''
- İNÖNÜ STADI'NDA Kİ ANILARIM UNUTULMAZ -
'' Çocukluk yıllarımda hem okuyoruz hem çalışıyoruz. Su satıyoruz gidiyoruz Armut çalıp satıyoruz. Bilet parasını toplamaya çalışıyoruz. Rakı şişelerini toplardık, bunları yapamadığımız zamanda gece İnönü stadına gider demirleri törpüler ittirmelik bir pay bırakırdık. Maç günü kapılar açılınca demire tırmanır ve maça girerdik. Bayanlar tuvaletinin orda su deposunda 2 saat durduğumu bilirim. Oradan çıkıp maça girerdik. Şimdi öyle bir zamana geldik ki insanlar maçın başlamasına 5 dakika kala geliyorlar. Eskiden insanlar yatak yorgan ile maça gelirdi. Trabzon maçında sokağa çıkma yasağı vardı. İnsanlar kazanda,çamlıkta uyuyordu. Kuyruklar Maçka parkına kadar gidiyordu. Şimdi insanların maça 7 de gelmesi bana koyuyor. İnönü stadının anıları bitmez. Ancak o duvarlara soracaksın. 12 Eylül'den sonra stad yarı yarıya olmuştu. Kapalının ortasına 3 sıra polis ve jandarma otururdu. Orada ki tezahuratlar hiç unutulmaz. Bir komser çıkardı burada küfür olmayacak derdi. Bir gün Fenerbahçe ile oynuyoruz 80-82 senesi. Maç 13:30'daysa bizler 11:00 da girerdik. Fenerbahçe'nin girememesi için kilitlere sakız yapıştırırdık. Kapalıyı daha fazla kaplayalim diye. Fenerbahçe atkı ve şapkaları ile 100 kişi Fener tribününe gittik. Millet bize küfür ediyor gülerek bizde onlara ediyoruz. Fenerin amigosu vardı Kemik. Kemik bize bakıyor bakıyor tanıdık yok. Bize soruyor nereden geldiniz flan diyor. Biz Fenerbahçe buraya diye bağırmaya başladık. Kemik uyandı gelmeyin diye bağırıyor.Fenerbahçe futbolcuları üzerimize geldi ve bizlerde Beşiktaş bayraklarını o anda bir çıkardık. Kemik, oturup ağlamaya başladı. Bunlar hayatımda unutamayacağım anılar İnönü stadında. İnönü stadı herkes için çok farklıdır. Artık baktığın zaman seninde kulübünün atılımlar yapması gerekiyor. Fenerbahçe ve Galatasaray'ın stadlarına gördüğümüzde bizimde birşeyler yapmamız gerektiğini görüyoruz.
- PORTO MAÇINDA BÜYÜK FLAMA AÇILACAK -
'' Porto maçına Büyük bir flama yapılıyor. Kapalının altında açılacak. O flamanın dışında kalan heryer siyah beyaz balonlarla doldurulacak. Bu balonlar bantla koltuklara yapıştıralacak. 19:50'ye kadar o balonların şişirilmemesini rica edeceğiz. Gücüne güç katmaya geldik bestesi ile birlikte balonlar havaya kalkacak. Maçın başlamasına 5 dakika kalana kadar balonların şişirilmemesini gerekiyor. Bu organizasyon için 10 gündür Fiyapı İnönü Stadı'nın üzerinde çalışılıyor. Yapılan flama el emeği olacaktır. '' diyerek sözlerini tamamladı.
- HABER1903 -
Not: Haber1903.com Özel Haberidir. Kaynak Gösterilmeden Kullanılamaz.
Alıntı ile Cevapla
Sponsor
Cevapla


Seçenekler




© 2013 KeLBaYKuŞ Forum | AtEsH
Telif Hakları vBulletin v3.8.4 - ©2000-2024 - Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0'e Aittir.
Açılış Tarihi: 29.08.2006