KeLBaYKuŞ Forum

Geri git   KeLBaYKuŞ Forum > Oyun > Online Oyunlar


Online Oyunlar


Cevapla
 
Seçenekler
  #1 (permalink)  
Alt 14.10.10, 15:03
hassasadam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Yavru Baykuş
 
Kaydolma: 03.09.10
Erkek
Mesajlar: 10
Teşekkürler: 0
Üyeye 0 kez teşekkür edildi
Standart Son Destan 14 Ekim Silahtar Yaması

Silahtar Geliyor, Asmara’da Macera Devam Ediyor!

Uzun süredir testleri devam eden ve merakla beklenen Silahtar sınıfı sonunda Son Destan’daki macerasına başlıyor. 14 Ekim 2010 Perşembe sabah 10.00’da Son Destan Sunucuları kapanacak ve yama yüklenecek. 3 saatlik bakımın ardından 13.00’da Silahtar, Son Destan’ın heyecan ve macera dolu dünyasına adım atacak.



UyarıGörmek için lütfen buradan üye olunuz.


Yama Notları:

Volante ırkı – Silahtar sınıfı: Son Destan’da macera arayan oyuncular için farklı ve güçlü bir sınıf daha oyuna katılıyor. Silahtar. Özel kurşunları ile güçlü hedefleri bile deviren, özel yetenekleri ve kendi başına ürettiği eşyaları ile Son Destan oyuncularının vazgeçilmez karakterlerinden birisi olacak!

Göz Kule – Karanlık dehlizler, yeni katlar. Yaşayan ölülerin mekanında diğer katlar meydana çıktı. 5 farklı alanda, seviyeleri gittikçe artan, baş düşmanlarla dolu yeni bir zindan. Özellikle hızlı seviye atlamak için ideal ama tek başınıza baş edemeyeceğiniz kadar zor Göz Kule Zindanları!

Günlük Görevler – Seviyelere göre özel olarak ayarlanmış günlük görevler, her görevin sonunda kazanacağınız sembollerle alınabilecek farklı eşyalar. Berneo’daki Yüksek Rütbeli Görevli’ye gidin ve seviyenize uygun görevinizi alın. Her gün görevinizi yapabilir, görevlerden gelecek sembolleri de uygun hediyelerle takas edebilirsiniz!


Etkinlikler:

Son Destan Silahtar’ın gelişini kutluyor. Yama’dan itibaren sunucularda uygulanacak Ekstra Tecrübe Puanı ile ilgili detaylar ilgili
UyarıGörmek için lütfen buradan üye olunuz.
!

Silahtar ile ilgili deneyimlerini paylaşan, bir sınıf ve seviye rehberi hazırlayan 2 kişiyi rehberin içiğine göre Karot hediyesi bekliyor. Ayrıntılar Etkinlikle ilgili açıklama
UyarıGörmek için lütfen buradan üye olunuz.
sizleri bekliyor!

Ayrıca Silahtar’da
UyarıGörmek için lütfen buradan üye olunuz.
, yama ile birlikte başlıyor. En hızlı benim, en kolay seviyeyi ben alırım diyen herkesi bu özel hediyeli etkinliğe bekliyoruz!

Silahtar’ın gelişi, bazı ruhları hareketlendirdi! Asmara topraklarında kadim savaşlara katılmış güçlü bir General’in Ruhu dolaşıyor. Sizden istenen bu ruhu gördüğünüzde bir ekran görüntüsü almak ve! Detaylar
UyarıGörmek için lütfen buradan üye olunuz.
!

Kale Kuşatma için tüm hazırlıklar tamam! Üstelik tarihe belli! Ayrıntılar Kale Kuşatmayla ilgili
UyarıGörmek için lütfen buradan üye olunuz.
!




ALINTIDIR / Bir Teşekkür Yeter
Alıntı ile Cevapla
Sponsor
Cevapla






© 2013 KeLBaYKuŞ Forum | AtEsH
Telif Hakları vBulletin v3.8.4 - ©2000-2024 - Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0'e Aittir.
Açılış Tarihi: 29.08.2006