KeLBaYKuŞ Forum

Geri git   KeLBaYKuŞ Forum > Spor > Futbol


Futbol - Tüm takım taraftarları burada rahatça konuşabilirsiniz


Cevapla
 
Seçenekler
  #1 (permalink)  
Alt 20.07.10, 02:20
RG350 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Efendi Baykuş
 
Kaydolma: 03.02.10
Erkek
Mesajlar: 1.773
Teşekkürler: 25
Üyeye 258 kez teşekkür edildi
Yeni Van Gaal'in gözü milli takımda

Bayern Münih'in Hollandalı teknik direktörü Louis van Gaal, bir ülkenin milli takımını çalıştırmak istediğini söyledi.

Gaal, Alman Kicker dergisine verdiği röportajda, Bayern Münih ile gelecek sonunun sonuna kadar sözleşmesi bulunduğunu, bu tarihten önce de sözleşmesini uzatamayacağını belirterek, ''Ben milli takım teknik direktörü olmak istiyorum. Milli takım direktörleri şimdi arandığı için aslında Bayern Münih'den şimdi ayrılmam lazım. Belki burada 2012'ye kadar uzatır ve daha sonra bir ülkenin takımını üstlenirim'' dedi.

Bir şeyi kazanmak isteyen bir ülkenin milli takımında görev yapmak istediğini ifade eden Gaal, bunun Almanya, İspanya, Arjantin'in olabileceğini kaydetti.

Günay Afrika'da düzenlenen 2010 Dünya Kupası'nda yer alabileceğini ve Nijerya milli takımının başında olabileceğini ifade eden tecrübeli teknik direktör, ancak Bayern Münih'in ve eşinin buna izin vermediğini belirtti.

Dünya Kupası'nda Almanya, İspanya, Şili ve Arjantin dışında diğer takımların savunma futbolu oynadıklarını ifade eden Gaal, savunma futbolu oynayan İsviçre'nin İspanya'yı 1-0 yenmesinden sonra gazetelerin İsviçre takımını övmesini eleştirerek, ''Bu ne biçim strateji. 10 kişi topun araksında duruyor ve bekliyor. Ne güzel. Biz futbolu taraftarlar için oynuyoruz. Çekici bir ürün sumak istiyoruz, sade bir sonuç değil'' dedi.

Gaal, Arajantin'in böyle bir teknik direktör ile Dünya Şampiyonu olamayacağını önceden söylediğini, teknik direktörlüğün bir hobi değil, meslek olduğunu kaydetti.

Bayern Münih'te acil olarak yeni bir futbolcuya ihtiyaç duymadıklarını, şu an kadroda 25 oyuncunun bulunduğunu ve bunların 3'ünün tribüne göndermesi gerektiğini belirten Hollandalı teknik adam, bunun oyucuların motivasyonunda sıkıntı yarattığını, ancak takımı güçlendirmek için bir oyuncu alabileceklerini ifade etti.

Oyuncuları iyileştirmeye çalışan bir teknik direktör olduğunu belirten Gaal, yeni alınacak oyuncunun mevcut olan oyunculardan daha iyi olması gerektiğini kaydetti.
Alıntı ile Cevapla
Sponsor
Cevapla






© 2013 KeLBaYKuŞ Forum | AtEsH
Telif Hakları vBulletin v3.8.4 - ©2000-2024 - Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0'e Aittir.
Açılış Tarihi: 29.08.2006