KeLBaYKuŞ Forum

Geri git   KeLBaYKuŞ Forum > Spor > Futbol > Beşiktaş


Beşiktaş


Cevapla
 
Seçenekler
  #1 (permalink)  
Alt 19.07.10, 18:04
RG350 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Efendi Baykuş
 
Kaydolma: 03.02.10
Erkek
Mesajlar: 1.773
Teşekkürler: 25
Üyeye 258 kez teşekkür edildi
Yeni Nihat: 'Gaz ile çalışan Ferrari'ydim'

Beşiktaş'ın golcüsü Nihat Kahveci, Avrupa Ligi'ndeki Vikingur maçında attığı iki golü anlattı, birçok konu hakkında açıklamalar yaptı.

Beşiktaş'ın efsane oyuncularından biri olan Nihat Kahveci, Vikingur maçında attığı iki golü 1903radyo'daki "Son Barikat" programında anlattı.

İşte Nihat Kahveci'nin açıklamaları:

SEYİRCİ BİZİ ÖZLEMİŞ, BİZ ONLARI ÖZLEMİŞTİK

Bu işi bizi sevenler için yapıyoruz. Onun dışında başarılı olduğumuzda gurur duyuyoruz. Gerçekten rakip güçlü değildi ama ilk dakikadan son dakikaya kadar muhteşem bir atmosfer vardı. Seyirci bizi özlemiş, biz onları özlemiştik. Kişisel olarak herkese destek verildi. 3 haftalık idmanlara rağmen güzel bir oyun koyduk. Benimde bir çok hatalarım oldu fakat bugun cok daha da mutluyum. Bazı şeyler para ile ölçülmez buda onlardan biridir.

BEŞİKTAŞLI NİHAT OLARAK DÖNDÜM

Ben bu forma için oynuyorum. Ben Beşiktaşlı Nihat olarak döndüm. Golden sonra formamı öpmem bunun isyanıydı. Takımda güzel bir barış ortamı var. Böyle olması gerekiyordu ve oldu. Maçtan sonra idmanda yeni gelen yabancılar ile konuştuk. Taraftarlarımız için böyle birşey görmedik dediler. Ben gol atamayınca insanlar benden çok üzülüyordu.Ben aynı Nihat Kahveci'yim, Benim karakterimde değişiklik olmaz. Ben taraftarlarıma buradan onlar gibi Beşiktaş'ın çocuğu Nihat kahveci diyorum. Ben taraftarlarıma teşekkür ediyorum. Bende karşılığımı sahada vereceğim.

GEÇEN SENE GAZ İLE ÇALIŞAN FERRARİ'YDİM

Bir tane spor araba düşün.Ferrari'yi gaz ile çalıştırıyorsunuz. Sezon başı idman yiyen bir futbolcu kendini daha farklı hisseder. Geçen sene gaz ile çalışan Ferrari'ydim.

RIDVAN ŞİMŞEK UZUN YILLAR KONUŞULACAK

Rıdvan'a sakatlandığında karşında bir örnek var. Dört ameliyat geçirdim bak hala oynuyorum dedim. Şuanda çok çok daha sağlam bir şekilde dönecek. Beşiktaş'ta adını uzun yıllar konuşturacak bir futbolcudur. Ben kamp döneminde gençlerle birlikteydim.Hep onlarla gezerek onlara geçmişimde yaşadıklarımı anlatarak yol gösterdim.

BEŞİKTAŞ QUARESMA'YI ALARAK ŞOV YAPMIŞTIR

İlk defa stada çıktı ve seyircide keyif aldı. Topu aldığında kaleye giden bir futbolcu. beşiktaş bu sene Quaresma'yı alarak şov yapmıştır. Biz ne yenince Quaresma sayesinde galip geleceğiz,nede yenilince Quaresma yüzünden mağlup olacağız.

GUTİ ÜZERİNE LAF SÖYLENMEZ

Real Madrid'de nasıl zor olduğunu herkes bilir. Guti 13-14 sene İspanya'da top oynadı. Bunun üzerine laf söylenmez.

YAPTIĞIMIZ TRANSFERLER İLE ZİRVEDEYİZ

Saha dışında en az konuşulan takım Beşiktaş'tı. Fakat böyle güzel transferlerle şuanda zirvedeyiz.

ATTIĞIM İLK GOLDE YERE YATACAĞIM

Benim takım arkadaşlarım bile Nihat ağabey yere yatmanı bekledik dediler. Unutmassam atacağım ilk golde yere yatacağım.
Alıntı ile Cevapla
Sponsor
Cevapla






© 2013 KeLBaYKuŞ Forum | AtEsH
Telif Hakları vBulletin v3.8.4 - ©2000-2024 - Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0'e Aittir.
Açılış Tarihi: 29.08.2006