KeLBaYKuŞ Forum

Geri git   KeLBaYKuŞ Forum > Spor > Futbol > Beşiktaş


Beşiktaş


Cevapla
 
Seçenekler
  #1 (permalink)  
Alt 17.07.10, 20:47
RG350 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Efendi Baykuş
 
Kaydolma: 03.02.10
Erkek
Mesajlar: 1.773
Teşekkürler: 25
Üyeye 258 kez teşekkür edildi
Yeni Guti'de bitmedi son söz Real'de

İspanya'da bir golf sahasının açılışını yaptığı sırada gazetecilerin sorularını yanıtlayan Real Madrid'in orta saha oyuncusu Guti, Beşiktaş'ın teklifinden ''heyecanlandığını'', ancak 1 yıl daha sözleşmesi bulunması nedeniyle son sözü kulübünün söylemesi gerektiğini vurguladı.


''Beşiktaş'tan teklif aldığım doğru ve burası gitmek istediğim bir yer. Çünkü özellikle Schuster orada'' diyen 33 yaşındaki yıldız futbolcu, ''Ancak bugün itibariyle ortada hiçbir şey yok. 25 Temmuz'da takıma dahil olacağım ve kulübe gidip konuşmaya çalışacağım. Daha sonra ne olacak, neye karar vereceğiz göreceğiz'' ifadelerini kullandı.

Guti, ''Şu anda kendini Real Madrid'den çok Türkiye'ye mi yakın görüyorsun?'' sorusuna karşılık da ''Bunu söyleyemem, çünkü bilmiyorum. Jorge Valdano (Real Madrid Spor Direktörü) ve Başkanla (Florentino Perez) konuşmak istiyorum. Daha sonra karar vereceğiz'' dedi.

Bu arada 15 yıldır formasını giydiği Real Madrid'e de kapıyı kapatmayan Guti, yeni teknik direktör Jose Mourinho ile de konuşup, geleceğine karar vermek istediğini söyledi.

Guti, ''Ben rahatım. yazın tadını çıkartıyorum. 10 gün çabuk geçer, daha sonra geleceğim belli olur'' diye konuştu.

Real Madrid'in emektar kaptanı Raul ile kendisinin aynı durumda olduğunu ve geleeceklerine karar vermek için zamana ihtiyaç duyduklarını dile getiren Guti, hem Real Madrid hem de kendileri için en iyi şeyin ''bekleyip görmek'' olduğunu kaydetti
Kaynak: Anadolu Ajansı

her yerde bitti diye lanse edilen transferde rötar olursa olacakları düşünemiyorum ama genede olur gibi geliyor bu kadar yaklaştıktan sonra bırakmazlar
Alıntı ile Cevapla
Sponsor
Cevapla


Seçenekler




© 2013 KeLBaYKuŞ Forum | AtEsH
Telif Hakları vBulletin v3.8.4 - ©2000-2024 - Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0'e Aittir.
Açılış Tarihi: 29.08.2006