KeLBaYKuŞ Forum

Geri git   KeLBaYKuŞ Forum > Spor > Futbol


Futbol - Tüm takım taraftarları burada rahatça konuşabilirsiniz


Cevapla
 
Seçenekler
  #1 (permalink)  
Alt 17.07.10, 02:40
RG350 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Efendi Baykuş
 
Kaydolma: 03.02.10
Erkek
Mesajlar: 1.773
Teşekkürler: 25
Üyeye 258 kez teşekkür edildi
Yeni İşte Holosko ve Delgado'nun yeni takımı!

Başkent ekibi, Beşiktaş'ın iki yıldız ismini başkan Yıldırım Demirören'den istedi. Demirrören onayı verdi. Holosko ve Delgado, sarı lacivertlilerde kiralık olarak forma giyecek.

Kadrosunda 12 yabancı futbolcusu bulunan Beşiktaş, bir yandan yeni transfeler yapmayı planlarken, diğer bir yandan da elindeki yabancıları göndermenin derdine düşmüş durumda. Beşiktaş Yönetimi'nin kapısını geçtiğimiz günlerde bir Başkent ekibi çaldı.

Demirören'den olumlu yanıt

100. yılında iddialı bir kadro kurmak isteyen Ankaragücü, siyah beyazlıların 2 yıldız Holosko ve Delgado'yu istedi. Sakatlığı nedeniyle geçen sezon sözleşmesi dondurulan ve 1 yıl futboldan uzak kalan Delgado ve geçen sezon futboldan çok yaşadığı sakatlıklarla uğraşan Holosko'yu Ankaragücü Teknik Direktörü Ümit Özat, ısrarla istiyor. Siyah beyazlı ekibin başkanı Yıldırım Demirören, Ankaragücü Başkanı Ahmet Gökçek'in bu yöndeki isteğine olumlu yanıt verdi. Demirören, Gökçek ile önceki gün yaptığı görüşmede Her iki oyuncuyu da Vikingur maçı sonrası size vereceğiz. Bu konuda bir sorun olmaz dedi. Holosko ve Delgado'nun Ankaragücü'nde kiralık olarak top koşturacağı bildirildi. Bu arada Tahkim Kurulu, A.Gücü ile Hikmet Karaman arasındaki Uyuşmazlık Çözüm Kurulu'nun dosyasını inceledi, karara bağladı. Başkent ekibi, teknik direktöre toplam 1 milyon 16 bin 553 lira ödeyecek.
Alıntı ile Cevapla
Sponsor
Cevapla






© 2013 KeLBaYKuŞ Forum | AtEsH
Telif Hakları vBulletin v3.8.4 - ©2000-2024 - Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0'e Aittir.
Açılış Tarihi: 29.08.2006