KeLBaYKuŞ Forum

Geri git   KeLBaYKuŞ Forum > Spor > Futbol


Futbol - Tüm takım taraftarları burada rahatça konuşabilirsiniz


Cevapla
 
Seçenekler
  #1 (permalink)  
Alt 22.06.10, 11:47
BoRriZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Genç Baykuş
 
Kaydolma: 14.06.10
Erkek - 36
Mesajlar: 209
Teşekkürler: 7
Üyeye 32 kez teşekkür edildi
Arrow Matador Villa: 2-0

(Sporx.com) 2010 Dünya Kupası H Grubu ikinci maçında İspanya, Honduras'ı 2-0 mağlup etti ve ilk galibiyetini elde etti. Johannesburg'daki 61 bin seyirci kapasiteli Ellis Park'ta oynanan ve ilk yarısı da İspanyolların 1-0'lık galibiyetiyle sona eren mücadelenin golleri 18 ve 52. dakikalarda David Villa'dan geldi. İspanyollar makine gibi işleyen sistemleri ile Honduras'a fazla şans vermezken, attığı iki golün dışında sayısız fırsattan da yararlanamadılar. David Villa attığı iki golle yıldızlaşırken, bir penaltıdan yararlanamadı, bir şutu da direkten döndü.
Dünya Kupası öncesinde sakatlık sorunlarıyla boğuşan Fernando Torres ise bu maçta da etkisiz bir görüntü çizdi. Honduras'ta ise takımın en büyük yıldızı olan David Suazo da beklentileri karşılayamayan bir başka isimdi. Suazo hücumda yalnız da kalmasının sonucunda istenileni veremedi.
Gruptaki ilk galibiyetini alan İspanya puanını 3'e yükseltirken, Honduras ikinci maçı sonucunda da puanla tanışamadı.

UyarıGörmek için lütfen buradan üye olunuz.


VILLA ZORLADI ZORLADI ATTI...

İspanyolların en büyük gol silahlarından olan yeni Barcelonalı David Villa, takımının açılış golünü atan isim oldu. 18. dakikada hızlı gelişen İspanya atağında, sağ kanattan yapılan ortayı, Villa ceza sahası içinde kontrol etti. Yıldız oyuncu önündeki rakibine rağmen şutunu attı, kalecinin parmaklarının ucuna da çarpan top ağlarla buluştu. 1-0.


VILLA RAHATLATTI...
David Villa takımını rahatlatan golü 52. dakikada attı. Jesus Navas'ın pasında ceza yayında topla buluşan David Villa sert bir vuruş yaptı, Honduras savunmasına da çarpan top kaleci Noel Valladares'i yanılttı ve ağlarla buluştu. 2-0

UyarıGörmek için lütfen buradan üye olunuz.


PENALTI KAÇTI...
Gol perdesini açan David Villa, hat-trick yapma şansını ise kaçırdı. 62. dakikada İspanya'nın kazandığı penaltı atışını kullanmak için David Villa topun başına geçti. Villa, penaltı atışında kaleciyi de ters köşeye yatırdı ancak top direğin dibinden auta çıktı.


UyarıGörmek için lütfen buradan üye olunuz.


İSPANYA ÇOK RAHAT...

İlk maçında İsviçre'ye mağlup olarak taraftarlarını büyük bir üzüntüye boğan İspanya, Honduras karşısında işi sıkı tuttu. Maça baskılı başlayan sarı-kırmızılılar, özellikle David Villa ve Jesus Navas'ın etkili futbollarıyla rakip kalede tehlikeler yaratmaya başladı. 9. dakikada David Villa'nın 25 metreden attığı sert şut üst direkte patladı. Direkten dönen bu top gelecek gollerin de habercisi gibiydi.


UyarıGörmek için lütfen buradan üye olunuz.

UyarıGörmek için lütfen buradan üye olunuz.

Alıntı ile Cevapla
Sponsor
Cevapla






© 2013 KeLBaYKuŞ Forum | AtEsH
Telif Hakları vBulletin v3.8.4 - ©2000-2024 - Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0'e Aittir.
Açılış Tarihi: 29.08.2006