KeLBaYKuŞ Forum

Geri git   KeLBaYKuŞ Forum > Spor > Futbol


Futbol - Tüm takım taraftarları burada rahatça konuşabilirsiniz


Cevapla
 
Seçenekler
  #1 (permalink)  
Alt 20.06.10, 12:56
BoRriZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Genç Baykuş
 
Kaydolma: 14.06.10
Erkek - 36
Mesajlar: 209
Teşekkürler: 7
Üyeye 32 kez teşekkür edildi
Arrow Mesut Özil'den bir başarı daha!





UyarıGörmek için lütfen buradan üye olunuz.


Almanya Milli Futbol Takımı'nın Türk kökenli oyuncusu Mesut Özil, 'Welt am Sonntag' gazetesi tarafından her hafta Dünya Kupası'nın en iyi 11'inin seçildiği haber köşesinde, en iyi orta saha oyuncuları arasında gösterildi.

Gazetenin, Dünya Kupası'na katılan takımlarda oynayan futbolcular arasından seçtiği en iyi 11 arasında Mesut, Arjantinli Lionel Messi ile birlikte en iyi 4 orta saha oyuncusu arasında yer aldı.

En iyi 3 defans oyuncusu arasında da Fenerbahçe 'nin Uruguaylı futbolcusu Diego Lugano bulunurken, en iyi 3 forvet arasında da Uruguaylı Diego Forlan gösterildi.

Alman futbol otoritesi olarak gösterilen eski oyuncu Günter Netzer ise 'Bild am Sonntag' gazetesi için yazdığı bir makalede, Mesut'un henüz büyük bir yıldız olmadığını savunarak, çok başarılı oyunlarının yanı sıra düşüşleri de olduğunu, tüm Alman Milli Takımından beklediği gibi Mesut'tan da daha fazla istikrar beklediğini ifade etti.

Netzer, "Mesut, onu büyük bir yıldız yapacak gelişme içinde. Ancak bu gelişme henüz sona ermedi. Bu nedenle her iyi oyundan sonra abartmalar yapılmasına karşıyım" şeklinde ifade kullandı.
Alıntı ile Cevapla
Sponsor
Cevapla






© 2013 KeLBaYKuŞ Forum | AtEsH
Telif Hakları vBulletin v3.8.4 - ©2000-2024 - Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0'e Aittir.
Açılış Tarihi: 29.08.2006