KeLBaYKuŞ Forum

Geri git   KeLBaYKuŞ Forum > Spor > Futbol > Trabzonspor


Trabzonspor - Trabzonspor taraftarlarının bölümü


Cevapla
 
Seçenekler
  #1 (permalink)  
Alt 19.06.10, 11:39
BoRriZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Genç Baykuş
 
Kaydolma: 14.06.10
Erkek - 36
Mesajlar: 209
Teşekkürler: 7
Üyeye 32 kez teşekkür edildi
Arrow 110'dan 50 Milyon TL'ye düşürecek

110'dan 50 Milyon TL'ye düşürecek
Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, yeni sezonda kulübün ekonomik yapısını güçlendirmek için önemli adımlar atmaya hazırlanıyor. İlk etapta borsadaki hisseleri toplamaya çalışacak olan Şener, kulübün borcunu da 50 milyon TL seviyesine indirmek istiyor.

Trabzonspor'da yeni sezonla birlikte kulübün gelirlerinin artmasıyla birlikte, borcu azaltmayı planlayan Başkan Sadri Şener çalışmalara başladı. İlk olarak borsadaki hisseleri toplamayı düşünen Şener ve yönetimi, daha sonra 110 milyon TL civarında olan borcu 50 Milyon TL seviyelerine çekecek. Bunun için yayın gelirlerinden önemli bir miktarı ekonomik yapılanmaya aktaracak olan Şener, kulübe kalıcı gelir getirici kaynakları da artırmak istiyor. Şener, kulübün ekonomik yapılanmasının gelecek açısından çok önemli olduğunu belirterek, "Gelirler arttığı için giderleri azaltmamız gerekiyor. Bunun için detaylı projeler hazırlıyoruz" diye konuştu.

"ÇOK FAZLA TRANSFER YAPMAYACAĞIZ"

Şener, transfer çalışmalarının da sürdüğünü belirterek, "Forvet konusunda aceleci olmayacağız. Hocamız Pantelic'in ismi kadar saha da verimli olmadığını söyledi. Makakula konusunda ise kulübü ile bizim verdiğimiz fiyat arasında uçurum söz konusu. Dünya kupasını takip ediyoruz ve oradan bir ismi kadromuza katabiliriz. Hocamız şu anda Antalya'da ve dinleniyor. O geldiğinde bu konuları daha detaylı bir şekilde masaya yatıracağız. Yerli oyuncu alma konusunda da hocamızın vereceği rapora göre hareket edeceğiz. Ama çok fazla transfer yapmayı düşünmüyoruz" ifadelerini kullandı.

HAKYEMEZ BASINLA BULUŞACAK

Trabzonspor Basketbol Takımı Genel Direktörü Doğan Hakyemez, yarın bir basın toplantısı düzenleyecek.Transfer çalışmalarıyla ilgili olarak detaylı bir açıklama yapmayı planlayan Hakyemez'in, basketbol kulübü derneği ile mevcut Trabzonspor yönetimi arasındaki ilişkilerin boyutu hakkında da bilgilendirme yapacağı belirtildi. Hakyemez, daha önce Trabzonspor'un kendilerine sormadan alt yapı açmasına sinirlenmiş ve "Bu şartlarda alt yapıdan oyuncu yetiştirmemiz çok zor" diyerek rest çekmişti.

18.06.2010
Kaynak : DHA
Alıntı ile Cevapla
Sponsor
Cevapla


Seçenekler




© 2013 KeLBaYKuŞ Forum | AtEsH
Telif Hakları vBulletin v3.8.4 - ©2000-2024 - Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0'e Aittir.
Açılış Tarihi: 29.08.2006