KeLBaYKuŞ Forum

Geri git   KeLBaYKuŞ Forum > Spor > Futbol


Futbol - Tüm takım taraftarları burada rahatça konuşabilirsiniz


Cevapla
 
Seçenekler
  #1 (permalink)  
Alt 17.06.10, 19:29
BoRriZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Genç Baykuş
 
Kaydolma: 14.06.10
Erkek - 36
Mesajlar: 209
Teşekkürler: 7
Üyeye 32 kez teşekkür edildi
Arrow Kaçak Youla!

Eskişehirspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay'a basın yoluyla hakaret ettiği iddiasıyla yargılanan Gineli futbolcu Souleymane Youla hakkında mahkeme tarafından yakalama emri çıkarıldı.

Eskişehir 3. Sulh Ceza Mahkemesi'nde görülen ve davacı ile davalı tarafların katılmadığı duruşmada, Çalımbay'ın avukatı Ayşe Fert Dökmeci ile Youla'nın avukatı Rüstem Özışık hazır bulundu. Eskişehirspor Genel Menajeri Kerem Atılmaz ile takımın doktoru Ali Armağan'ın da şahit olarak dinlendiği duruşmada, Çalımbay'ın avukatı Dökmeci, Youla hakkında yakalama emri çıkarılmasını isteyerek, "Youla şu anda yurt dışında, eşinden de boşanacakmış. Mahkemeye gelip ifade vereceğine inanmıyorum'' dedi.

Youla'nın avukatı Özışık ise müvekkilinin ülke dışında olduğunu ifade ederek, "Ek süre talep ediyoruz. Youla'nın Bursaspor ile anlaşma durumu var. Youla Denizli'de değil" diye konuştu.

Hakim, duruşma sonunda Souleymane Youla için Denizli'ye yazılan talimat cevabının beklenmesine, akıbetinin yazıyla sorulmasına, Gineli futbolcunun görüldüğü yerde yakalanarak ifadesinin alınmasının ardından salıverilmesine karar verdi. Dava 7 Eylül'e ertelendi.
Alıntı ile Cevapla
Sponsor
Cevapla


Seçenekler




© 2013 KeLBaYKuŞ Forum | AtEsH
Telif Hakları vBulletin v3.8.4 - ©2000-2024 - Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0'e Aittir.
Açılış Tarihi: 29.08.2006