KeLBaYKuŞ Forum

Geri git   KeLBaYKuŞ Forum > Spor > Futbol


Futbol - Tüm takım taraftarları burada rahatça konuşabilirsiniz


Cevapla
 
Seçenekler
  #1 (permalink)  
Alt 17.06.10, 16:56
BoRriZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Genç Baykuş
 
Kaydolma: 14.06.10
Erkek - 36
Mesajlar: 209
Teşekkürler: 7
Üyeye 32 kez teşekkür edildi
Arrow G.Afrika'da mavi fırtına: 4-1

(Sporx.com) 2010 Dünya Kupası B Grubu ikinci maçında turnuvanın en büyük favorilerinden olan Arjantin, Güney Kore'yi 4-1 mağlup etti ve liderliğe yükseldi. Johannesburg'daki 88 bin kapasiteli Soccer City Stadı'nda oynanan ve ilk yarısı da Tangocuların 2-1'lik üstünlüğü ile sona eren karşılaşmada Arjantin'e galibiyeti getiren goller 16. dakikada Chuyoung (kendi kalesine) ile 33, 77 ve 80. dakikalarda Higuain'den gelirken, Güney Kore'nin tek golü 45. dakikada kendi kalesine golü atan Chuyoung'tan geldi. Arjantin bu galibiyetle puanını 6'ya yükseltip grup liderliğini eline geçirirken, Güney Kore 3 puanda kaldı.
Arjantin gruptaki son maçında 22 Haziran'da Yunanistan ile Güney Kore de aynı tarihte Nijerya ile karşı karşıya gelecek.

UyarıGörmek için lütfen buradan üye olunuz.


RAHAT GALİBİYET...

Arjantin çok hızlı başladığı ve daha erken koparabileceği mücadelede son 13 dakikaya kadar çok rahat bir maç oynayamadı. Higuain'in üst üste gelen golleri ise Tangocuları rahatlattı. Oyunun büyük bölümünde hakimiyeti elinde tutan Arjantin, skor 2-1'ken kalesinde ciddi tehlikeler yaşadı. Güney Koreliler girdikleri pozisyonları değerlendiremeyince, maçın kritik anlarından yıldız futbolcular sahneye çıktı ve Arjantin'i farklı bir galibiyete taşıdı.


MESSİ ORTALADI KORELİ ATTI...
Arjantin hızlı başladığı mücadelede golü Chuyoung'un ters vuruşuyla buldu. 16. dakikada Messi'nin sol kanattan kullandığı serbest vuruşta, Chuyoung'ın ters vuruşu topu kendi kalesine gönderdi. 1-0.


UyarıGörmek için lütfen buradan üye olunuz.


HIGUAIN FARKI 2'YE ÇIKARDI...

Real Madrid'de de iyi bir sezon geçiren Higuain, Arjantin formasıyla Dünya Kupası'nda ilk golünü Güney Kore ağlarına gönderdi. Maxi Rodriguez ile Arjantin'in kullandığı serbest vuruşta, Burdisso kafayla topu arka direğe aşırdı, boş pozisyonda kalan Higuain, güzel bir kafa vuruşuyla topu ağlara gönderdi. 2-0.


GÜNEY KORE UMUTLANDI...
İlk yarıda fazla bir varlık gösteremeyen Güney Kore, ilk 45 dakikanın son anlarında golü Chuyoung ile buldu. Arjantin savunmasında Demichelis'in büyük hatasında topu kapan Chuyoung, ceza sahasına girer girmez düzgün bir vuruş yaptı ve topu ağlara gönderdi. 2-1.


UyarıGörmek için lütfen buradan üye olunuz.


MESSİ GETİRDİ, HIGUAIN BİTİRDİ...
Arjantin için oyuun sıkıntıya girebileceği dakikalarda Higuain bir kez daha sahneye çıktı. Messi müthiş getirdiği topla ceza sahasına süratle girdi, sol çaprazdan vuruşunu yaptı, kaleciden dönen topa bir kez daha vurdu, bu kez top direğe çarparak kale önünde boş pozisyonda bekleyen Higuain'in önüne düştü. Higuain'e ise yalnızca topu ağlara göndermek kaldı. 3-1.

HIGUAIN COŞTU BİR KERE...
İlk maçta suskun kalan Higuain, Güney Kore karşısında üçüncü golünü de 80. dakikada atarak gol krallığı için de iddialı bir duruma geldi. Yine Messi ile başlayan atakta, Messi topu Aguero'nun önüne müthiş bıraktı. Aguero'da ceza sahası içinde hareketlenen Higuain'in kafasını isabetli bir pas attı. Golcü Higuain de akıllı bir vuruşla topu ağlara gönderdi. 4-1.


UyarıGörmek için lütfen buradan üye olunuz.


TRİBÜNLERDE TÜRK BAYRAKLARI...

Tarihi dostluğumuz bulunan ülkelerden biri olan Güney Kore taraftarlarından ülkemize güzel jest. Güney Kore taraftarları, Arjantin ile takımlarının mücadele ettiği maçta, tribünlerde Türk bayrakları açarak güzel görütüler oluşturdular.

UyarıGörmek için lütfen buradan üye olunuz.


UyarıGörmek için lütfen buradan üye olunuz.

Alıntı ile Cevapla
Sponsor
  #2 (permalink)  
Alt 17.06.10, 16:58
RG350 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Efendi Baykuş
 
Kaydolma: 03.02.10
Erkek
Mesajlar: 1.773
Teşekkürler: 25
Üyeye 258 kez teşekkür edildi
Standart Cevap: G.Afrika'da mavi fırtına: 4-1

4. gol hazırlanış açısından çok güzeldi
Alıntı ile Cevapla
  #3 (permalink)  
Alt 17.06.10, 17:56
Emre_MJ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Yavru Baykuş
 
Kaydolma: 03.06.10
Erkek
Mesajlar: 44
Teşekkürler: 0
Üyeye 2 kez teşekkür edildi
Standart Cevap: G.Afrika'da mavi fırtına: 4-1

Favorim yine döktürdü Sampiyon Maradona
Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Seçenekler




© 2013 KeLBaYKuŞ Forum | AtEsH
Telif Hakları vBulletin v3.8.4 - ©2000-2024 - Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0'e Aittir.
Açılış Tarihi: 29.08.2006