KeLBaYKuŞ Forum

Geri git   KeLBaYKuŞ Forum > Yaşam & Eğlence > Kim Kimdir?


Kim Kimdir? - Ünlü kişilerin biyografileri burada


Cevapla
 
Seçenekler
  #1 (permalink)  
Alt 07.06.10, 19:14
Eva Mctroys - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Uzman Baykuş
 
Kaydolma: 07.06.10
Kadın
Mesajlar: 781
Teşekkürler: 76
Üyeye 43 kez teşekkür edildi
Standart Ashley Greene

Kişisel yaşamı

Ashley Jacksonville'de sigortatıcılık sektöründe çalışan Michele ile deniz piyadesi olan Joe Greene'in kızları olarak doğdu.Jacksonville ve Middleburg'da büyüyen Ashley 10. sınıfta Wolfson Lisesi'ne geçmeden önce University Christian School'a gitti. 17 yaşında iken oyunculuk hayatına atılmak için Los Angeles'a taşındı. Ashley'nin Joe adında kendisinden büyük bir erkek kardeşi bulunmaktadır. Joe hala Jacksonville'de ailesi ile birlikte yaşamaktadır.
Ashley ayrıca, filmin baş rol oyuncularından, film çekilmeden önce de tanıdığı Kellan Lutz ve Jackson Rathbone ile yakın arkadaştır.
Kariyeri

Ashley model olmak istiyordu fakat bir model olmak için yeteri kadar uzun olmadığı ve podyumlarda yer almak yerine televizyon ve reklamlarda yer alması önerildi. Televizyon ve oyunculuk dersleri aldıktan sonra, oyunculuğa aşık olan Ashley bunu modellikten daha çok sevdiğinin farkına vardı. Bu nedenle Ashley, 17. yaşının başlarında liseden mezun oldu ve oyunculuk kariyerine atılmak için Los Angeles'a taşındı.Ashley, konuk olarak Crossing Jordan, Punk'd gibi bir çok televizyon programında yer aldı. Ashley'nin ani yükselişi 2008 yılında, Stephenie Meyer'in Twilight romanından esinlenerek yapılan gösterime giren filminde oynamasıyla başladı. Ashley, gösterime girecek olan Warrior adlı filmde Alacakaranlık filminin baş rol oyuncularından olan Kellan Lutz ile yeniden aynı yapımda yer alacak.
Alıntı ile Cevapla
Teşekkür Edenler:
Sponsor
Cevapla






© 2013 KeLBaYKuŞ Forum | AtEsH
Telif Hakları vBulletin v3.8.4 - ©2000-2024 - Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0'e Aittir.
Açılış Tarihi: 29.08.2006