KeLBaYKuŞ Forum

Geri git   KeLBaYKuŞ Forum > Spor > Futbol > Beşiktaş


Beşiktaş


Cevapla
 
Seçenekler
  #1 (permalink)  
Alt 29.11.06, 12:54
moonlight - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Genç Baykuş
 
Kaydolma: 26.11.06
Mesajlar: 215
Teşekkürler: 0
Üyeye 5 kez teşekkür edildi
Standart Beşiktaş'tan Tigana'ya cevap!

Beşiktaş Kulübü yönetim kurulu, bugün basın toplantısı düzenleyen, medyaya, 'asılsız haberler yapılıyor' diye tepki gösteren ve kulübün internet sitesinden bilgilendirme yapmasına izin verilmediğinden yakınan teknik direktör Jean Tigana için açıklama yaptı.
Beşiktaş yönetim kurulu adına, kulübün resmi internet sitesinde ''Tigana'nın basın toplantısıyla ilgili olarak yönetimimizin açıklamasıdır'' başlığıyla yer alan yazıda, Tigana'nın değindiği iki konu üzerinde duruldu. Açıklamada, önce Tigana'nın basın toplantısının metni verilirken, ''İnternet sitesinden bilgilendirmek istedim, ama izin verilmedi'' diye yakındığı konu için şu bilgilendirmede bulunuldu:
''Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nün internet sayfasında, kulübümüzün başkanı dahil, yöneticilerin, teknik kadronun ve kulüp personelinin kişisel olarak açtığı dava konuları yayınlanmamaktadır, ancak dava sonucunun kulübü ilgilendirmesi durumunda, gerekirse açıklamalara internet sitemizde yer verilmektedir.''
-DELGADO'NUN TRANSFERİ KONUSU-
Tigana'nın ''Lig TV'deki kişi, benim, Delgado'nun transferinde bulunduğumu söyledi'' diye yakındığı konu için de yönetim kurulundan şu açıklama geldi: ''Pazar akşamı Maraton programında, futbolcumuz Delgado'nun transferi ile ilgili, gerekli araştırmaları yapmadan, kulaktan dolma bilgilerle, Türk futbolunda kendini bir bilen olarak gören Sayın Erman Toroğlu, spor kamuoyunu yanlış bilgilendirmiştir. (Türkiye'de tüm bonservis bedelinin sponsor firma tarafından karşılanması) şeklinde, futbolcu sponsorluğu konusunda bir ilki yapan kulübümüz ve Cola Turka'nın birlikte ortaya getirdiği bu transferle ilgili, kamuoyunda çeşitli istifhamlara yol açacak ithamlarda bulunması son derece çirkin ve yanlıştır.
Bu tür asılsız ithamlarla, futbolumuzun ve sponsorluk müessesesinin önü kapatılarak, Türk futboluna darbe vurulmaktadır. Kaldı ki uzun zamandır Beşiktaş hakkında devamlı olumsuz ve kasıtlı konuşan Sayın Erman Toroğlu'nu, Delgado transferi ile ilgili bildiklerini de belgeleriyle açıklamaya davet ediyoruz. Ayrıca vurgulanması gereken bir başka husus, Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nde transferler, teknik kadronun belirlediği isimler arasından yönetimimizce gerçekleştirilmektedir.''
Alıntı ile Cevapla
Sponsor
Cevapla






© 2013 KeLBaYKuŞ Forum | AtEsH
Telif Hakları vBulletin v3.8.4 - ©2000-2024 - Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0'e Aittir.
Açılış Tarihi: 29.08.2006