KeLBaYKuŞ Forum

Geri git   KeLBaYKuŞ Forum > Spor > Futbol > Beşiktaş


Beşiktaş


Cevapla
 
Seçenekler
  #1 (permalink)  
Alt 28.11.06, 19:28
moonlight - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Genç Baykuş
 
Kaydolma: 26.11.06
Mesajlar: 215
Teşekkürler: 0
Üyeye 5 kez teşekkür edildi
Standart "Beşiktaş'a 5 gol atarım"

UEFA Kupası (B) grubu maçında Çarşamba günü İnönü Stadı'nda Beşiktaş ile karşılaşacak olan Club Brugge, İstanbul'a galibiyet için geliyor. UEFA kupası (B) grubunda son maçına çıkacak olan mavi siyahlılar şimdiye kadar oynadığı 3 maçta topladığı 2 puan ile 3. sırada yer alıyor.

Belçika temsilcisi dün kendi evinde oynadığı Zulte-Waregem karşılaşmasından 4 - 1 galip ayrılırken, mücadelede 4 gol birden atan Bosko Balaban, iddialı açıklamalarda bulundu. Hırvat forvet Zulte-Waregem maçında attığı 4 gol sonrası, kendine çok güvendiğini dile getirirken, "İstanbul'dan mutlaka 3 puan ile dönmeliyiz. Eğer gerekirse bunun için Beşiktaş'a 5 tane gol atmaya hazırım" dedi. Balaban ayrıca grupta artık kaybedecekleri bir şeyin olmadığına da vurgularken sözlerine şöyle devam etti:

"İNÖNÜ STADI BANA GÖRE KOLAY BİR DEPLASMAN"

" Biz UEFA Kupası'nda yolumuza devam etmek istiyoruz. Artık kaybedecek bir şeyimiz kalmadı. Beşiktaş - Tottenham maçını izleme şansı buldum. Bence çok kolay bir deplasmana gidiyoruz. Taraftar baskısından çekinmiyoruz. İstanbul'dan alacağımız 3 puan ile guruptan çıkacağımıza inanıyorum."

Club Brugge'un bir diğer forvet oyuncusu olan Salou Ibrahim ise dün akşam Zulte-Waregem karşısında çok güzel bir maç oynadıklarını ve attıkları 4 golle güçlerini herkese gösterdiklerini ifade ederek, "Dün akşam taraftarımızın önünde çok güzel bir oyunla farklı bir galibiyet kazandık. Umarım Beşiktaşlı futbolcular bizi seyretmişlerdir. Nasıl bir takım olduğumuzu Türklere gösterdiğimizi sanıyorum. Çarşamba akşamı da sahada galip ayrılan taraf biz olacağız. Balaban ve ben İstanbul'da gollerimizle taraftarlarımızı mutlu edeceğiz. Belçika'ya döndüğümüzde gruptan çıkan ekip olarak taraftarlarımızla bu mutluluğu paylaşacağız" diye konuştu.
Alıntı ile Cevapla
Sponsor
Cevapla


Seçenekler




© 2013 KeLBaYKuŞ Forum | AtEsH
Telif Hakları vBulletin v3.8.4 - ©2000-2024 - Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0'e Aittir.
Açılış Tarihi: 29.08.2006